אין אהבה כמו של - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הורים!!

אין פשוט מדהימים! ההורים שלי באמצע אריזות לקראת מעבר לבית החדש..הכל על גלגלים ולמרות הכל מכוון שבאתי לישון אצלם עם נימי השאירו חדר מסודר למופת העיקר שיהיה לי נוח.. והם ישנים על הספה/ מזרן פשוט אוהבת אותם ועכשיו שאני אמא מבינה מאיפה אהבה הזו באה

7 תגובות
עמוד 1
  • איזה מקסימים, כל הכבוד

• כל הכבוד להם!
    זה באמת לא מובן מאליו!!!
  • מקסימים..
    וכל הכבוד לך על ההערכה

• פייס: ortal_hori

• אין כמו אבאמא

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • מקסימים!!
    בהחלט אין כמו אהבה של הורים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה