גלולות סרזט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר, מזה שלושה חודשים אני נוטלת גלולות סרזט מאחר ואני מניק. איני מקבלת מחזור ובכוונתי להמשיך להניק (התינוק בן 8 חודשים). האם זה בעייתי להמשיך עם סרזט מאחר ואיני מקבלת מחזור כ"כ הרבה זמן? דווקא נחמד שאין מחזור, במיוחד שאני שומרת נידה, אבל האם זה בעייתי מבחינה רפואית?
    כמו כן, כאשר אפסיק להניק, האם זה בסדר להמשיך עם סרזט? איני מעוניינת בגללולות עם הרבה הורמונים.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אין בעיה בכך שאין מחזור, זה לא מזיק ולא בעייתי.
    2. אפשר לקחת סרזט גם אחרי הנקה אבל ללא ההנקה, יש סיכוי שיהיה דימום ווסתי ולעיתים הדימום יכול להיות לא סדיר. לרוב כדאי לעבור לגלולות רגילות, וגם אז אפשר לקחת ברצף, על מנת להמנע מווסת.
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה