שיליה אחורית נמוכה בשבוע 23 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אניי חדשה באתר אני קצת מודעגת אני ... הייתי הצל רופאת נשים בשבוע 14 ראתה שיש לי שיליה אחורית נמוכה אבל לו מיחסה אני כבר שבוע 23 זה זה עדיין לו עלה אפילו לקצת אמרה לי לישמור מי יחסי מין אני לחוצה קצת מיפחינת שיכול להיות לידה מוגדמת או קיסרית אני מאוד הייתי רוצה לדעת מה יכול ליחקות לי במשך ההריון ואיך זה יכול ליגמר?ולמישהי קרה את זה וילדה רגיל בבקשה תענו לי שידעה מה מיחקה לי ועם אפשר איך לישנות את המצב..יש לי ילד כימעט בין שנתיים וחצי ואני הרבה מרימה אותו עם זה קשור אחד לשני ??בבקשה תגיבו לי ותיספרו מה קרה עם אנשים כהלו ...
    תודה רבה מי ראש מיחקה לדגובות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ברוב המקרים, ככל שההריון ממשיך ומתקדם כך השלייה מתרחקת מן הפתח. כיוון שהשלייה שלך נמוכה ולא שליית פתח יש עוד סיכוי טוב שזה יקרה בהמשך. אם זה לא יקרה, וכל עוד השלייה היא נמוכה אז צריך להמנע מקיום יחסי מין. מרחק השלייה מן הפתח הוא זה שקובע את אופן הלידה - עד 10 מ"מ, צריך ללדת בניתוח קיסרי

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה