היי, זוכרות אותי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יוצא לי לכתוב כאן הרבה למרות שאני מתעדכנת מפעם לפעם פשוט אני מתחברת מהנייד ופחות נוח לכתוב... אז סורי

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
11 תגובות
עמוד 1
  • הזמן עף כשנהנים

באמת מעצבן לענות מהנייד, השבוע ניסיתי - זה קופץ כל הזמן
    פייס: ortal_hori

• אני עושה התמחות בטיפול נמרץ ילדים... יומיים בשבוע. האמת, זה ממש נחמד לצאת קצת מהבית בלעדיו. לנשום. להתלבש יפה. להתאפר....

אני לא יודעת אם אמשיך לשאוב כשאחזור לעבודה.... זה ממש מסרבל. אני צריכה לחשוב על זה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • סמיילי אהובתי!!!

כיף לקרוא שאת נינוחה ומשדרת קור רוח...
    השאיבות הללו מאוד מתסכלות (מניסיון) ובהחלט שווה לבדוק את הנושא עם החזרה לעבודה

• איזה כיף לראות עדכונים ממך, התגעגעתי!

• מתה עלייך

• יפה אחת..
    חייבת להגיד ממקור ראשון שבועז הוא תינוק קסום שמאוהב באמא שלו ברמות על...

• יש לי זיכרון ממש מעורפל מי את :-)

כפרוני על החתיכון - בסבסי אותו בשבילי
  • תודה מהממות!!! כמו תמיד אתן תמיד מרגשות אותי בתגובות שלכן

• שמרית מקסימה
    לגבי החזקת הראש - תגלגלי על כדור פיזיו
    אם יש לכם סאמר של שילב באמבטיה תניחי אותו על הבטן
    תעשי לו תרגילים של יד לחבר לרל נגדית
    כיפוף ברכיים
    ולתופף על החזה
    תנסי להניח על השידת החתלה או המיטה קל ילהם יותר במקום גבוה
    ונשיקות

• איך אפשר לשכוח תגידי לי?

כפרה על הילד ההורס הזה! מתמוגגת מהתמונות המשגעות שלו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה