עבודה מהבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז העניינים לא זרמו חלק כמו שציפיתי
    עד שיעברו שלושה חודשים ואתחיל לחתום אבטלה המינוס רק יטפח
    (ועד שהצלחנו לסגור אותו, ממש לא בא לי)
    עם התחום שלי אני תקועה כי חסר לי הסמסטר האחרון.

anyway
    מפה לשם
    חברה המליצה לי לעבוד מהבית.

אז... איך עושים את זה?
    מישהי פה עבדה מהבית ויכולה להמליץ לי על כיוון?

8 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה,
    צר לי לשמוע שאת לא יכולה כבר להתחיל לקבל אבטלה...
    אין מצב שהבוסית שלך תביא לך מכתב פיטורין?
    הצעת לה לוותר על חלק מהפיצויים בתמורה למכתב פיטורין?

בנוגע לעבודה מהבית...
    יש לי המון רעיונות שאת כולן אנחנו מיישמים מעצמנו מדיי יום בשנים האחרונות.
  • גף כשאת מתכוונת לשוק ההון את מדברת על סחר במטבע חוץ??
    כי כדי לפתוח חשבון השקעות ושיהיה שווה לנהל אותו מבחינת עמלות צריך להשקיע איזה 200,000 ש"ח !
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• לגבי השקעות בשוק ההון - לברוח כמו מאש!!!!!

בעניין זה כדאי לקרוא:
    מסחר בשוק ההון כתבה דה מרקר

והנה התייחסות נוספת לכתבה מדה מרקר:

כצאן לטבח – המסחר הדיגיטלי "יורד" לעם
    כל הכבוד לדה מרקר ולשרית מנחם על התחקיר. עדיף מאוחר מאף פעם.

חיכינו הרבה זמן, עד שהעיתונות הכלכלית תתחיל להתייחס ברצינות לקמפיין של כל חברות המסחר הדיגיטלי והממוחשב, שפשוט לא יורד מהרשת כבר חצי שנה ויותר, בכל האתרים הכלכליים והפורטלים הגדולים. הקמפיין הספציפי בו מככב גדי סוקניק, ממחיש עד כמה התפתח התחום כולו לאחרונה. באפריל, השיווק האגרסיבי של תעשיית האשליות של רווחים ממסחר דיגיטלי עוד היה נאיבי:
    טלי המזכירה, סיפרה שהיא מצליחה להשלים הכנסה מהצד;
    עידו – מנהל משמרת בפאב סיפר שהוא מרוויח ממסחר דיגיטלי 300 דולר נוספים בחודש;
    וענבר – משתתפת בקורס המסחר הדיגיטלי, סיפרה לנו שהיא כבר סופרת את הימים עד שתסיים את ההכשרה ותוכל להתחיל לסחור ולהרוויח.

עם האוכל בא התיאבון - מפירסום נאיבי לפיתוי אגרסיבי
    מאז, ראינו יום-יום על המסך, איך יחד עם הכסף הגדול, הופך מסע השיווק והשכנוע לאגרסיבי יותר ויותר: הציעו ביטוח נגד הפסדים למשך החודש הראשון, מתנה סמסונג S3, או טאבלט משוכלל, חינם וללא כל התחייבות ובמקום הסטודנט שמרוויח 300$, מופיעים במודעות מנתח מוח או טייס שעושים "אלפי דולרים בקלות". היום גדי סוקניק, בחליפה, מזמין את כולנו לשמוע את הBreaking news, ממש האלכימיה החדשה - מייצרים כסף מכלום ובכמויות.......

יש בסיפור הזה המון מרכיבים:
    תאוות בצע של המפרסמים, שמרוויחים בכל מקרה, ממש כמו בעל הבית בקזינו; תאוות הבצע של הלקוחות, שמאמינים שיש דבר כזה, אלכימיה, קסם שמייצר כסף קל; היבטים אתיים של עיתונאות כלכלית חוקרת, אל מול אינטרסים מסחריים לגיטימיים של העיתונים ואתרי האינטרנט הכלכליים ועוד, בלי שאף עיתונאי אמיץ יקום ויכתוב, ששולחים את עם ישראל כצאן לטבח. מסחר באופציות ובניגזרים הוא משחק סכום אפס, בהגדרה. הכי מסוכן שיש. אפשר להפסיד בקלות את כל הכסף, אפילו את מה שאין לך. האם מספרים את זה לנרשמים? האם מספרים לנרשמים שהם בשר התותחים עבור רובוטים מהירים, השולטים היום ללא עוררין על המסחר בניגזרים למיניהם? האלגוטריידינג שולט.

מילה טובה על דה מרקר Better late than never
    צריך להוריד את הכובע בפני שרית מנחם ודה-מרקר, על שהחליטו לסקר את התחום הפרוץ הזה ולהתריע על הסכנות הרבות שבו. למה? כי יש כאן גם שיקולים מסחריים, של אובדן אפשרי של תקציבי פרסום כבדים. למרבה האירוניה, כשנכנסתי לקרוא את הכתבה, הפרסומת שליוותה אותה היא בדיוק זו שאנחנו כותבים עליה. איננו קובעים עובדות ובטח לא משמיצים את החברות המפרסמות. אנחנו רק מתריעים על האופי המסוכן מאוד של המוצר שהן מפרסמות.

בשורה התחתונה, כל הקונפליקטים וניגודי האינטרסים הגלומים בסיפור הזה, של הפיתוי לרווח קל ומהיר, של אנשים חסרי כל השכלה פיננסית, ושליחתם לשדה הקרב האכזרי ביותר בשוק ההון, לא היה מתרחשים בחברה בה היה לנו איכפת אחד מהשני. אם היינו מתייחסים אחד לשני, בהתחשבות, דאגה וערבות הדדית בינינו, המציאות הייתה משתנה, ממציאות עוינת לכל אחד מאיתנו, לכלכלה ולחברה הרמונית, מאוזנת, ידידותית וגם משתלמת מאוד לכל אחד מאיתנו. לכן, על הפרשה העגומה הזו, כמו על דוגמאות רבות מאוד, מכל תחומי החיים, התגובה שלנו מסתכמת ב-5 מילים: "בערבות הדדית זה לא יקרה" .
  • בסדר בנות, ג'ף רק הציעה
  • למען הסר ספק, אף אחד לא בא בטענות על עצם ההצעה.
    אבל כל זמן שהיא עלתה, לדעתי זה למקום לתת על זה התייחסות.
    אנחנו לא מומחים בהכל, ולפעמים יש דברים שאנחנו לא מודעים אליהם.
    אם מישהי פה יודעת משהו שאחרות לא, מתוך דאגה ואיכפתיות הייתי מצפה ממנה שתשתף.

• היי dkny,
    קודם כל, טוב שאת מעלה את הנושא.
    לי באופן אישי יש השכלה פיננסית וגיליתי שהיא לא עוזרת להשקעות בשוק ההון,
    אלא רק מפריעה.
    זה בהחלט לט מתאים לכל אחד.
    חשוב גם לבחור איפה עושים את הקורס (אני עשיתי במקום מדהים שמעודד זהירות ומזהיר כל הזמן).
    מה גם, שאני לא משקיעה בשוק הישראלי,
    כיוון שיש גורמים משפיעים מאוד ששולטים בשוק ולכן המסחר כאן אינו אפקטיבי (למעט אג"ח).

ובנוגע לכתבות בדה מרקר -
    צריך לקחת את כל הכתבות בעירבון מוגבל. זה מאוד סובייקטיבי,
    והרבה כתבות בעיתונות הכלכלית בפרט ובעיתונות הישראלית בכלל,
    הן מגמתיות, "מכורות" ובעלות אג'נדה חברתית / כלכלית / פוליטית שאינה חסרת פניות.

ושוב אני חוזרת,
    זה לא מתאים לכל אחד!
    גם עד שמתחילים לסחור, ועוברים את הקורס ואת תוכנת הדמה עובר זמן רב...
  • אוקי חחח
    אז תודה לכולן

• אם את בבית עם 2 ילדים, איזה עבודה את יכולה לעבוד? חוץ מלקחת עוד תינוק/ת או שניים ולשמור עליהם בנוסף לבת שלך... זה ממש על הדרך...
    וסתם כך- אוטוטו "אחרי פסח", מלא חוזרות מחל"ד ואין מספיק מטפלות ועד ספטמבר הרבה שמות בפרטי, אז נצלי זאת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה