חזרתי מבדיקה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב יקרות!
    חזרתי עכשיו מבדיקה..עשו לי מוניטור אני לא מבינה אם היו צירים או לאא הרופא רק אמר שתקין
    באוטרסאונד הרופא אמר שהראש ממש נמוך אני לא יודעת מה זה אומר בקשר ללידה

15 תגובות
עמוד 1
  • מניסיון, זה יכול לקרות מחר מחרתיים
    גם היום.
    הכל יכול להיות

הכי חשוב בעיתו ובזמנו ובידיים מלאות
    לידה קלה כתרנגולת

• ראש נמוך זה מעולה - זה אומר שהוא כבר מפלס לעצמו את הדרך החוצה- הוא אמר לך כמה פתיחה? כמה מחיקה?
    טוב- אם הוא שלח אותך הביתה ואת לא מתזמנת התכווציות בתדירות גבוהה כנראה שככרגע זה לא הזמן.
    שמעתי שבדיקה וגינאלית מזרזת לידה- אז אני מחזיקה לך אצבעות שזה יוביל לזירוז פעילות ריחמית שתוביל ללידה עוד היום.
    מתי שזה לא יהיה שזה יהיה קל, נסבל ובסופו תחזיקי את האוצר שלך מאושרת עד לשמיים!!!

• לא בדקנו פתיחה ומחיקה הוא אמר שזה לא נחוץ כל עוד אין צירים
    גם לא היתה בדיקה ויגנאלית
    בדיקה הבאה ביום רבייעי...

• מיצי-
    אני יודעת שהחל משבוע 40 צריכים להיבדק כל יומיים- ככה התבקשתי לעשות בהיריון של שחם שהיה נמשך כמעט לנצח אם לא הייתי עוצרת אותו בזירוז....

• אני את האמת העדפתי לא לבדוק פתיחה וכו' הבנתי שזה קורה ממש לקראת הלידה ולי אין בעיה ללדת במשך השבוע העיקר בפסח להיות איתו ועם בעלול בבית

• ראש במקום נמוך זה דווקא מעולה
    מאחלת לך שהלידה תתפתח כבר בימים הקרובים

• ב"ה

צודקת
  • טוףףף....
    יאללה, עד יום רביעי
  • בבית חולים בבדיקה שבוע שעבר העריכו 3600 היום הרופא העריך עד 3200 לא יודעת אצל מי יותר מדויק העיקר שהוא מעל 3 זה הכי חשוב:)כן אני מרגישה שזה קרוב

• מקווה שזה יהייה ממש בקרוב
    וכמובן,לידה קלה ובידיים מלאות
  • את ממש קרובה
    ראש נמוך זה אומר שהוא כבר מוכן ורוצה לצאת
    אני מהמרת ביומיים הקרובים

• מהפה שלך שאלוקים!

• מאחלת לך שזה יהיה בקרוב ולידה קלה
  • ראש נמוך זה טוב
    מאחלת לך שזה יהיה בקרוב מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה