מעדכנת !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות אז יום רביעי בדיקת בטא יצאה 14.5 והיום הבטא יצא 38.75 מה נראה לכן?? זה עולה קצת לאט אני מה זה מוטרדת!!
9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שכדאי שתתיעצי עם הרופא המטפל שלך לפי דעתי אף אחד לא תוכל לתת לך תשובה מספקת
    נראה שהבטא עולה אבל לא מכפילה את עצמה אני אישית לא יודעת בדיוק איך זה הולך
    אבל אני מאחלת לך שיהיה בהצלחה ובידיים מלאות

• עד כמה שידוע לי, זה אמור כל יומיים להכפיל את עצמו,
    בכל מקרה עדיף לדבר עם רופא, הם בטח מבינים בזה יותר מאיתנו.
  • הרופא שלי ביקש שאני יחזור על הבדיקה ביום שלישי לגבי התוצאה הוא אמר שהבטא עולה לאט ונמשיך לעקוב אבל אני כבר ממש לא יודעת מה לחשוב מרגישה שאני משתגעת ....
  • היו מקרים מעולם מאמי תהיי אופטימית
    אני לא ישלה אותך נכון התוצאה נמוכה וזה לא ממש נראה כמו הכפלה אבל בבטא אין חוקים !אי אפשר לדעת כדאי שתחכי..

• ממוש שלי הבטא אכן עולה אבל לא מכפילה מהניסיון שלי בבטא עם הבת שלי 12 יום לאחר ההחזרה הבטא הייתה 80 אחרי יומיים הבטא הייתה 278 ואחרי 4 ימים 768 עד עכשיו אני זוכרת את המספרים אלו הימים שהיו הכי מאושרים בחיי ממי אם להיות איתך הכי הכי כנה הבטא לא עולה כול כך טוב אבל אי אפשר לדעת ואליי עוד יומיים היא תשולש כי מי אנחנו לעומת הקדוש ברוך הוא נשמה אני מאחלת לך מכול הלב שביום שלישי הבטא תהיה שמנההההההההה ובזכות חג הפסח שיבוא עלינו לטובה תתבשרי בבשורות טובות תעדכני מחזיקה לך מלאאאאאא אצבעות!!!!!
  • כן אני יודעת....מקווה שהיא תעלה כבר!
    תודהה ממי שליי
  • כן אני יודעת....מקווה שהיא תעלה כבר!
    תודהה ממי שליי

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מאמי אני עוקבת אחרייך ומצפה לבשורות טובות
    עוד מחררררר בע"ה

בהצלחה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה