דחוף-בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דחוף.. חברה שלי עשתה בדיקת דם יצא לה בטא 7 הריון או לא?
8 תגובות
עמוד 1
  • יצא לה <7?
    זה כנראה שלילי...

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אם אני לא טועה הריון זה מעל 10..

• כתוב באינטרנט שמעל 5 זה חיובי
    מזה הריון כימי?
  • הריון כימי אם אנלא טועה זאת הפלה טבעית...

• בטא מתחת ל10 משמע אין הריון

• לי היה הריון כימי זה הריון יש בטא אבל לא נראה כלום באולטרסאונד ההריון הזה לא מחזיק הרבה זמן מעמד שלי נפל ביומיים איחור..
    אני יודעת שבלאומית תוצאה מעל 25 זה חיובי ובמכבי מעל 5 זה חיובי
    שתחזור על הבדיקה בעוד כמה ימים
    אבל גם אם כן אני לא יודעת באיזה יום היא אבל זה נראה קצת מידי..

• מזה ממש נפל לך גוש?
  • בהפלה?לא פשוט קיבלתי מחזור וביחד עם הדימום היו מידי פעם כמו גושי בשר כאלה וכרישונים והדימום נמשך שבוע..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה