כאבי גב נוראים מה עושים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר כמה ימים צצו להם כאבי גב ממש חזקים למה?
    יש למשהי איזה פתרון אליהם ?
    פשוט נימאס לי לקחת כדורים
    אחלה ערב בנות
8 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה קשור להריון..אני לא יודעת אם יש משהו אבל אפשר להקל על זה עם שכיבה על הצד אני אישית זה מה שאני עושה תמיד הייתי ישנה על הגב ואז הייתי מתה מכאבים מאז אני מחליפה כל הזמן צדדים..

• כאבי גב זה יכול להיות מההריון
    כאב לך הגב גם לפני?
    תנסי לשנות תנוחות אולי זה יעזור

• כאבי גב בהריון זה משהו שגרתי את האמת .
    כי הבטן מושכת קדימה ולפעמים גם עבודה פיזית , ישיבה ממושכת , תנוחות של הרמה לא נכונות יכולים לפגוע בגב .

אני סבלתי מאד מהגב בזמנו עד שהייתי במיון כמה פעמים בגלל שפשוט לא יכלתי לזוז כי הרגשתי סכינים!!!! בסוף נתנו לי מחלה למשך חודשיים כי בעבודה שלי לא היה אפשר בלי מחלה .. ( עבדתי במעון) ...

מה העבודה שלך?

• סורי שרק עכשיו אני עונה
  • אפשר למרוח מעט וולטרן ג׳ל אם זה שרירים שנתפסו

תרגישי טוב

• כמה טיפים מועילים (מניסיון).

אני סובלת מכאבי גב בעקבות תאונה שעשיתי,
    וזה רק החמיר בהריונות.
  • תודה בנות

• אני מוסיפה שחוץ מהעומס גם המפרקים והחוליות קצת מתרופפים לקראת הלידה כדי לאפשר התרחבות המעבר לתינוק, אז גם זה כואב ואין מה לעשות עם זה חוץ מהקלה חלקית אם עושים תרגילים של מתיחות. מה שג'ף הציעה, למשל, וגם עמידת 6, להוריד את הראש הכי למטה ולקמר את הגב כמו חתול ( בצורת ח ) ולהישאר כמה שניות ככה, ואז הפוך: להרים את הראש הכי גבוה ולקער את הגב ( בצורת U ) ולהחזיק כמה שניות.
    עוד תרגיל: לשבת על קצה הכיסא ולסובב את הראש והגב לאחור מכיוון אחד (ימין/שמאל) כאילו את רוצה לראות מה יש מאחורייך (לא להזיז את האגן) ולתפוס את המשענת של הכיסא, להחזיק כמה שניות ולחזור על התנועה לכיוון השני.
    הכל באיטיות ולפי היכולת.

תרגישי טוב.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה