צורך לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי, אני מרגישה צורך לשתף מישהו במה שעברנו (אני ובעלי) בתקופה האחרונה.
    אם מישהי זוכרת, בפעם האחרונה שביקרתי באתר שיתפתי שהחלפנו רופא נשים עקב חוסר טיפול מהרופא הקודם, אותו רופא הפנה אותי למכון פוריות.
    שם קיבלה אותי ד'ר הרשקו רופאה מדהימה, אדיבה, מקסימה פשוט אין לי מילים לתאר את היחס המדהין שהיא מעניקה!!
    התחלתי טיפול באיקאקלומין ואז מעקב זקיקים בדם ובאולטרסאונד, 3 פעמים עברתי מעקב ובכל הפעמים התוצאה לא הייתה מספיקה, לכן הוחלט להעלות מינון מ-50mg ל-100mg, מחר אני חוזרת למעקב נוסף בתקווה שהתוצאה תהיה טובה ובכך נתחיל ב"עבודה הקדושה" כי באמת שזה לא קל כל התהליך של התקווה האופטימיות האכזבות שבתוצאות הכושלות במיוחד כשאני ובעלי עוברים את התהליך הזה לבד מבלי לשתף אפילו את הקרובים לנו.
    באמת שאני מחזיקה מכל אחת ואחת כאן שעוברת תהליכים ארוכים יותר וקשים יותר ממני!!
    יישר כוח ותחזיקו מעמד!!
8 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם,
    אולי כדאי קצת לשתף את הסביבה במה שאת עוברת- כי קשה לצבור הכל בפנים, והשיתוף אולי קצת יקל..
  • תודה..
    דווקא ההפך הוא הנכון.
    פשוט במשך תקופה הסביבה לחצה שנעשה ילד אבל לא רצינו, בעצם לא שמרנו כלל בשמונה חודשים האחרונים ולא הצלחנו להיכנס וכמובן שלסביבה אמרנו שאנחנו צריכים עוד זמן לבסס את הנישואים.
    אם נשתף את הסביבה זה יכניס אותנו לסטרס וממש אין לי צורך במבטים עקומים שילוו חלק מהאנשים..
    פה באתר יש מי שיבין אותי ולכן אני מעדיפה לשתף אותכן ולאו דווקא משפחה/חברים קרובים.
  • תודה..
    דווקא ההפך הוא הנכון.
    פשוט במשך תקופה הסביבה לחצה שנעשה ילד אבל לא רצינו, בעצם לא שמרנו כלל בשמונה חודשים האחרונים ולא הצלחנו להיכנס וכמובן שלסביבה אמרנו שאנחנו צריכים עוד זמן לבסס את הנישואים.
    אם נשתף את הסביבה זה יכניס אותנו לסטרס וממש אין לי צורך במבטים עקומים שילוו חלק מהאנשים..
    פה באתר יש מי שיבין אותי ולכן אני מעדיפה לשתף אותכן ולאו דווקא משפחה/חברים קרובים.
  • אורטלי קודם כל בהצלחה ובשורה טובה בקרוב, רציתי לשאול איפה מקבלת ד"ר הרשקו? אני בכללית , תודה וחג שמח וכשר.

/]
  • אהובתי הקטנה!!
    אתם חזקים ואמיצים ותעברו את התקופה הלא פשוטה הזאת שבסופו תחבקו בייבי\ת ויהיה לאגמי חבר\ה.
    אין מה לעשות צריך לקחת עוד אויור לנשימה,לאגור כוחות ביחד ולהמשיך ותמיד תמיד להיות חיובים.
    אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךך

מאחלת לך

• מרגו ד'ר הרשקו יושבת במרכז בריאות האישה בנתניה אבל תתקשרי ל*2700 תשאלי איפה היא עוד מקבלת.
    בכל מיקרה אם את גרה באזור נסיעה קצר מסביב לנתניה היא שווה את הנסיעה.
    היא גם מתקתקת עניינים היא לא איטית ולא מורחת זמן.
    יש גם את ד'ר רון רוזנברג שהוא ממומחה לנשים ומיילד הוא גם מקסים ואותי מקבל בפרדסיה.
    ד'ר הרשקו מתמחת בפוריות.
    ומיכלי אהובה שלי תודה רבה!!!!
    אני ממש שמחה על היותך חלק מהחיים שלי!!
  • תודה רבה אורטלי , ובשורות טובות.

/]
  • בהצלחה מותק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה