ובערב השמש יורדת למים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והירח עולה למרכז השמיים

9 תגובות
עמוד 1
  • איפהשהו קראתי או שמעתי על המלצה לא ללכת לישון לפני שאתה עייף.
    אז אולי לאחר לה את השעה כי גם ככה היא תלך לישון רק ב 10
    אז שימי אותה במיטה ב8.תעייפי אותה אולי קצת יותר לפני.

• גם אצלנו זה אותו סיפור וכפי שאת רואה הן כבר גדולות בהרבה מהבת שלך
    פייס: ortal_hori

• שיטת ."סופר נני" (אצלנו זה עבד):
    כל פעם שהיא קמה, פשוט להחזיר אותה - בלי לומר מילה. פשוט לקחת ולהחזיר אותה (לא על הידיים)... נכון, זו מלחמת התשה, אני מבינה אותך לגמרי, אבל זה "מי יעייף את מי" וברגע שהיא תראה שאת תקיפה ומתעקשת והכי חשוב - עקבית, זה יעבוד (לוקח מספר ימים אבל מצליח)
  • אולי גם בלי שעת אנגלית לפני השינה?
    כי זה בעצם פתאום מדליק אותה ומרגיש כמו דבריםהשעושים בבוקר כשערים .

אז מציעה גם לאחר את השעת שינה , גם סיפור ולילה טוב ( בלי לימוד) וגם להחזיר כל פעם .
    כמה ימים כאלה ואנ חושבת שתצליחו

• יפה שאתם משקיעים ככה בהשכלה שלה.

• גם לדעתי תנסו לאחר את שעת הכניסה למיטה ותעבירו את שיעורי ההעשרה לזמן שלפני הכניסה למיטה - שלא יהיה חלק מהתהליך של ללכת לישון.
    סיפור לילה טוב לא ארוך במיוחד.
    להחזיר אותה למיטה כשהיא מגיעה לסלון.
    אתמול בלילה דור התעורר כמה פעמים בלילה וצעד אלינו לחדר.
    החזרתי אותו בכל פעם למיטה, ליטפתי אותו כמה דקות והלכתי עד שנרדם סופית לשאר הלילה.

• גם כשבעלי עובד צהרים ואני משכיבה אותה לישון, אז אין לי זמן להקריא לה סיפור וללמד אותה אנגלית כי אני מסיימת את הערב עם ליאם... אז אני נותנת נשיקה ומכניסה למיטה.
    ואז אני מתעסקת עם ליאם והיא מנצלת את זה שאני לא פנויה להחזיר אותה למיטה וזה מאוד מרגיז אותי בייחוד שאני מבקשת מיליון פעם וממש לא בא לה לשים עליי דווקא כשאני לבד עם הבנות

• קרן תודה

• לא ניסית את מה שקרן של עידו כתבה עם השיטה של סופר נני, בסופו של דבר.
    אז את לא יכולה להגיד שניסית הכל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה