היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, אני כבר בשבוע 34 יש לי שתי שאלות מה דעתכן על השמות הבאים: נויה טליה עלמה עלמא (המשמעות עולם בערמית) האם אתן מאמינות שהמשמעות שההורים נותנים לשם הילוד היא הכוונה או יותר חשוב מה הפירוש של השם? אני אסביר: עלמה זו עלמה צעירה עדיין רווקה, יש שאומרים שלא כדאי כזה של כדי לא לעקב זוגיות... ובאיזה מקום דווקא קראתי שעלמה מתייחס גם לתכונות האופי של עלמה צעירה: חן יופי חיוניות שלפירוש הזה אני הרבה יותר מתחברת מה היו השיקולים שלכן בבחירת שם? האם נתקלתם בדילמה כזו? ומה עשיתן? תודה
[[url=http://www.familylobby.com]
13 תגובות
עמוד 1
אהבתי טליה
בפשטות: אין סיבה בעולם ששם ישפיע על תכונות, אלא אם כן הוא גורם לסביבה להתייחס אחרת לילד. למשל, אם תקראי לבן שלך "אוסמה", לא יהיו לו חברים והוא יהיה בודד ומדוכא. ולא בגלל משמעות קבלית. השם הוא ייחול לילוד להיות בעל תכונות מסוימות וכד', אבל זה לא קובע כלום. כמה נשים בשם "יפה", שהיו במקרה גם מכוערות, פגשת?
לדעתי עלמה/ עלמא זה קצת כבד לתינוקת
האמת כל השמות יפים
אני אישית חושבת שהמשמעות שאת בוחרת לשם זו המשמעות שתתקבל
אני אוהבת נויה
אהבתי עלמא. מאד.
טליה
בעיניי המשמעות מאוד חשובה אני אישית הוספתי אות אחת לשמי וראיתי עולם שונה מכל הבחינות
אהבתי טליה ונויה
אני אהבתי עלמה
עלמא
אני אהבתי נויה טליה
עלמה
שם זה עניין של טעם בלבד לדעתי. אני לא מאמינה בבחירת שם ספציפי כפונקציה ל״כפיית״ משמעויות ותכונות. אנחנו מאוד קלילים ביחס לבחירת שמות לילדינו. אנחנו בוחרים לפי תחושת בטן, ובתורות. אני אהבתי את השם מיקה, וקיבלתי השראה מכלבה חמודה מאוד בשם הזה זה לא אומר שזה השפיע על משהו באופי שלה... ובילדה השניה בעלי קיבל זכות לבחור שם והוא אהב את השם מיכל. למרות ששני השמות דומים (וכבר עשו לנו פרצופים על הבחירה שלנו) לא מעניין אותנו כי זה מה שאנחנו אוהבים!!! על ה-*** שלנו כולם.