במקום כל הניקיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל שנה אני קורעת את התחת לפחות שבוע על ניקיונות של כל הבית, השנה בעלי הציע שנעזוב הכל ונטוס לכמה ימים לחו"ל בפסח. אני אמנם פריקית של ניקיונות אבל זה די מפתה אני חייבת לציין. (ירח דבש לא עשינו בזמנו, רק נסענו לאיזה צימר בצפון ככה שזו הזדמנות טובה). מה אתן אומרות? לאן כדאי לטוס אם בכלל.. (אמממ.. החלטה קשה, לטוס לחו"ל או לנקות.. :)
5 תגובות
עמוד 1
  • בטח שכדאי מה השאלה בכלל?
  • מה הסתירה?
    לנקות ואז לטוס לחו"ל לנוח ולחזור לבית מבריק!
    אם זה לגיחה קצרה אנחנו היינו בפעם האחרונה במלטה והיה כיף.
    חוצמיזה- ברצלונה הנצחית

• אני אומרת - פריז. היינו שנה שעברה בפסח והיה מקסיםםם
    השנה גם חשבנו לטוס אבל אנחנו עוד מחפשים איזה חבילה או טיסה אטרקטיביים... איך אתן מחליטות על יעד באמת? מתכננות מראש או פשוט לאן שיוצא זול?

הללוש ודינוש היפים שלי
  • חשבנו על פריז ועל ברצלונה באמת. בסוף הזמנו כרטיסים באל על לפריז. (היתה גם אופציה להזמין טיסת צ'רטר אבל ממה שהבנתי זה על הפנים). מכל הסיפורים ששמעתי פריז מהממת ורומנטית וזה בדיוק מה שאני מחפשת!
    אפ יש לכם המלצות על בתי קפה מיוחדים וכאלה.. אשמח לשמוע :)
    ושיהיה לכם פסח כשר פה בארץ :) חחח.. אני הולכת לארוז!
  • לטוס לטוס .. סגרו את הבית לחג ותתפנקו!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה