כמה שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב!

יורש העצר בן 3 וחצי חודשים, ומסתבר שהוא יודע לעשות עוד כמה דברים חוץ מלאכול, לחרבן ולישון. לאחרונה שמתי לב לתופעות חדשות:
    1. מוציא קצף מהפה. אמנם לא בכמויות ואין ריור אבל ממש קצף
    2. כשאני מחזיקה אותו על הכתף הוא ״נושך״ לי את הכתף, כשלבשתי גופיה הוא הגדיל לעשות וניסה לעשות לי היקי (ממש מצץ לי את הצוואר). הוא לא היה רעב.
    3. כל דבר ששמים לו ביד הוא מנסה להכניס לפה.

אז השאלות שלי...
    האם יכול להיות שהוא מתכונן להוציא שיניים?!

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
10 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    בהחלט הוא יכול להוציא שיניים גם בגיל 3 חודשים -יש פה מספיק אמהות שזה קרה להן
    ברור שאת יכולה כבר לתת לו נשכן - זה עוד מרקם וגם נחמד לחניכיים ....
    מה עוד את יכולה לעשות עם בועז. אפשר להביא לו להרגיש עם הידיים כל מיני בדים מרקמים -לעשות את מה שאת עושה ומה שנראה לך נכון .אינטואיציה אמהית
  • היי מותק

אני לנימי קניתי נשכנים יש מלא סוגים .. אני קניתי אחד שיש לו מסגרת דקה אז קל לתפוס ובאמצע רעשן ואחד שחצי רעשן וחצי עם נוזל שאפשר לשים במקרר.. בנתיים נראה לי מספיק...
    זה הגיל שהם דוחפים הכל לפה מלקקים מוצצים ובודקים אותו דרך הפה שלהם.. כולל האצבע החולצה הצוואר שלנו.. אני הולכת כבר עם חולצות להחלפה מרוב רוק
    גם נימי התחיל להוציא מלא בועות רוק כאלה זה נראה כמו קצף

פעילויות אז אנחנו עושים:
    לשיר לו כמו שאת עושה
    לרקוד איתו על הידיים הם מאוד אוהבים תנועה
    לעשות לו מתיחות שונות תוך כידי שיר זה מאוד נעים להם והמגע עוזר להם לחוש את איברי הגוף
    יש מתיחות של יד ורגל נגדיות וזה משפר אצלם אלכסונים( הכנה להתהפכות) יכולים להראות לך בטיפת חלב ויש באינטרנט אני למדתי כמה מתיחות בסדנא שהלכתי בדיאדה

בלילה לפני המקלחת אני מחממת את החדר ופרוסת מגבת על המיטה שלנו והו בלי בגדים ובלי טיוטות והוא מת על זה.. נותנת לו לגעת במרקמים שונים או מסג׳ תלוי כמה הוא רגוע..
    לפעמים סתם ליטופים

• הכל יכול להיות.. השן הראשונה של הבן שלי יצאה בגיל 3 חודשים
  • לידר של איזה חברה הנשכנים שסיפרת עליהם?!
    אני מחפשת לליאבי שלי נשכנים כאלה, קניתי לו שניים שהוא לא ממש מתחבר אליהם בינתיים הוא מתחבר רק לאצבע שלי ויש לו כבר 2 שיניים בחוץ אז זה קצת כואב.

קניתי אחד של מאם ואחד של לייף...

ליאב שלי הוציא שן ראשונה בגיל 3 חודשים... אז ברור שזה יכול להיות.
    יש ג'ל לשיניים הומופאתי שאפשר לתת כבר בגיל 3 חודשים, לתת לו להכניס דברים לפה ככה הוא מגלה דברים חדשים והם מאוד אוהבים לחקות אותנו בגיל הזה אז לעשות הרבה פעילויות עם ידיים.

• אני רואה שלא כתבו את זה אז...
    לתינוקות יש רפלקס מציצה, לפעמים הם צריכים פשוט למצוץ.
    אז זה לא חייב להיות שיניים...
    הרצון הזה להכניס כל דבר לפה הןא נורמלי, הפה הוא הגירוי שלהם ודרכו הם מרגישים הכל...
    זה נקרא השלב האוראלי על פי פרויד.
    את יכולה לתת לו מוצץ למצוץ וזה ירגיע אותו.
    בקשר לקצף הייתי הולכת לבדוק את זה.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• זה אפשרי לחלוטין אבל אני זוכרת שגם איתן היה ככה ולא היה לו שיניים
    יותר נכון עד היום אין לו חחחח
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• את זה http://www.shilav.co.il/toys/rattles-and-teethers/my-first-star-rattle

ועוד אחד שאני לא מוצאת את התמונה שלו .. שהוא חצי פלסטיק רעשן חצי גומי מלא מיים ששמים במקרר נשאר מצונן

• מקסימות אתן!!!!!

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • חיים שלי את

• לא בהכרח שיניים אבל בסביבות 3 חודשים אכן מתחילות התופעות של ריור יתר,
    שזה יכול להתבטא בבועות של רוק שנראה כמו קצף או ברוק "רגיל"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה