שנה וחצי ויום :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חחח..
    ניסיתי אתמול לשתף אתכן בהתרגשות שלי שליעד בן שנה וחצי..אבל ההודעה לא הצליחה להשלח!
    אז סתם לשתף אתכן שאתמול היה לנו שנה וחצי.. והיה גם חיסון על הדרך ובדיקה של רופא התפתחותי..
    הוא מתפתח יפה, לא ממש עלה במשקל מהביקור האחרון אבל חפיף..
    כשנכנסנו לרופא הוא נתן לו לבנות מגדל מקוביות וליעד בנה מגדל של איזה 15 קוביות.. אז הרופא אומר לו אמאל'הההההההההההה
6 תגובות
עמוד 1
  • אה ועוד משהו.. :/
    זוכרות שבכיתי לכן פה שנראה לי שיש משהו מוזר ברגליים של ליעד? לפני משהו כמו חצי שנה? ולקחתי אותו לרופא שאמר שאין שום דבר וזה סתם קצת פלטפוס וכו'?
    אז מסתבר שתחושות של אמא לא טועות והרופא הזה אחרי שראה את ההליכה שלו מאחורה גם קלט את הבעיה והפנה אותנו לאורטופד..
    פעם הבאה (שלא תהיה בע"ה..) אני אקשיב לעצמי קודם כל
  • שאפו לליעדי הגברברון!!!
    מלך של אמא
    שרק ימשיך לגדול ולהסב לך אושר

וכל הכבוד לך נסיכה
    אחרי כל התקופה האחרונה
    את מלאה בכוח ואנרגיות חיוביות
    ומגדלת את החתיך במרץ חום ואהבה

• טלוצ'קה
    איזה כיף לקרוא את ההודעות המלאות באנרגיה שלך
  • מרגש לראות אותם גדלים!!!!!!

• קודם כל מזל טוב