קביעת פרוטוקול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    ביום חמישי הקרוב יש לנו תור לרופאת פוריות, כנראה בפגישה הזאת נקבל החלטה סופית להתחיל IVF.
    מבחינה טכנית, מה הולך לקרות עכשיו? צריך לחכות לאישור של קופ"ח (מכבי)? יש לנו כבר את כל הבדיקות הנדרשות. יש הרבה בירוקרטיה באופק?
    ועוד שאלה - מי קובע את הפרוטוקול, רופא פוריות בקופ"ח, או יחידת הIVF עצמה(נלך על אסותא)?
    בקיצור אני מנסה להעריך מתי נתחיל את התהליך בפועל....

תודה ויום טוב לכולן
9 תגובות
עמוד 1
  • היי תראי מבחינת מכבי אין לי מושג כי אני בכללית אבל את הפרוטוקול קובע רופא ביחידה שמטפל לך בתיק..עם יש לך את כוללללללל הבדיקות מוכנות כבר (ותעברי עליהם שלא יהיה חסר משהו כמו למשל ל איידס שזה לוכח זמן עד שהתוצאה מגיעה) אז סביב להניח שתוך חודש או חודש וחצי תתחילי את הטיפול זה גם תלוי מתי קיבלת מחזור או מתי תקבלי..המון קשור בפרוטוקול..אז שיהיה לך ולכול הבנות כאן בפורום בהצלחה ענקית..
  • היי מותק, אני אמנם במכבי אבל עושה פרטי באסותא, את כל הבדיקות הבאנו לרופא, הרופא הוא זה שקובע את הפרוטוקול. אחר כך שלחו אותי לאסותא לפתוח אצלם תיק, ז"א שהוועדה היא אצלם. שם גם מדריכים לגבי כל התהליך... אדע יותר כשאתחיל :) המון המון בהצלחה!

• יותר פשוט ממה שאת חושבת.. במקרה שלי-הרופא נתן לי את כל הפרוטוקטלים של ההזרעות ומכתב מפנה,פיקססתתי למכבי ובאופן שהפתיע אותי מאוד - תוך 4-5 שעות קיבלתי טלפון ממכבי שהכל אושר! לגבי פרוטוקול להפריה - אני מניחה שהרופא יכתיב בהתאם להיסטוריה שלך. ידוע לי רק לגבי פרוטוקול ארוך-שוב, במקרה שלי- את מתחילה את הליך הזריקות שבוע בדיוק אחרי הביוץ והטיפול לוקח כשלושה שבועות עד הביוץ הבא - ואז שאיבה. זה מלחיץ בהתחלה, כשלא יודעים למה לצפות ואיך הדברים זזים-אבל למרבה הפלא - זה רץ! אל תדאגי!! שיהיה בהצלחה!
  • הי בננות,
    תודה ענקית על התשובות!
    לדעתי יש לנו כבר את כל הבדיקות האפשריות, אפילו תוצאות האיידס כבר בדרך.
    מקווה שהכל יילך מהר. אני חושבת שכבר עברתי את שלב החששות, ואת כל השלבים שקודמים לקבלת החלטה... בא לי כבר להתחיל. ולקוות לטוב
    שיהיה יום מקסים והמון בהצלחה לכולן!
    ענת
  • אגב, אם יש לך ביטוח פרטי ועשית כיסוי ל-IVF מגיע לך החזרים, תבדקי!
  • הי soshi
    יש לי ביטוח מכבי זהב (או איך שלא קוראים לו... הכי משודרג), ובנוסף יש לי ביטוח בריאות דרך העבודה שכולל גם טיפולי פוריות, במקרה ראיתי את זה לפני כמה חודשים...
    אבל לא חשבתי שיש פה "כפל מבצעים".אם הבנתי אותך נכון - ביטוח פרטי יכול להזחיר לי עלויות, למרות הסיבסוד של קופ"ח?
  • קופת חולים מחזירה על פגישת ייעוץ אצל הרופא וכו' אבל נגיד על שאיבה והחזרה שמשלמים בפרטי 1200 ש"ח היא לא מחזירה .
    הבנתי שהביטוח הפרטי כן מחזיר ... אז תשמרי את הקבלה ותבררי עם הביטוח שלך !
    מקווה שעזרתי
  • כן, בדיוק.
    השאיבה אחרי סיבסוד עלתה לי 600 ש"ח, הגשתי לביטוח הפרטי יחד עם קבלות של התרופות גם במחירים מסובסדים, וקבלתי 75% מהסכום, שזה לא מבוטל בכלל!
  • תודה בנות יקרות, לא חשבתי על זה... עכשיו אשמור את כל החומר ואת כל הקבלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה