תינוקת עם שקית ניילון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא אוהבת להתערב בחיים של אחרים כמו שאני לא אוהבת שמתערבים בחיי, אבל כשאני עומדת בתור לקופה בסופר ולידי יש תינוקת שמשחקת עם שקית ניילון לא יכולתי להתאפק!!!

עמדנו, אמא שלי, אחותי ואני ודנות אם צריך להגיד משהו, והחלטנו שכן, מקסימום לא יעזור, אני הייתי הדוברת ואמרתי לאבא שאני מתנצלת, אבל אני לא מסוגלת לראות תינוקת משחקת עם שקית, והוא עונה לי "אבל אני כאן ליד משגיח" "אני רוצה שהיא תחיה", ככה הוא מדבר, וכך הבנתי שאין עם מי לדבר.

ואם התינוקת הזאת תיהיה לבד בבית והיא תראה שקית, שאבא מרשה לה לשחק איתה, אבל הוא לא ליד, לא רוצה לחשוב מה יכול לקרות!!!!!

פשוט דפוקים, אישה אחרת גם האירה לו, שזה רק עניין של שניות והוא יכול להסיט טת המבט ויקרה אסון!

רשיון להורות כבן אמרנו?
    רותי
4 תגובות
עמוד 1

• מפגרים. מה חדש
    פייס: ortal_hori

• גם אני לא מסוגלת לראות דברים כאלה
    ובדר"כ גם אומרת
  • אני בחיים לא אשכח ששחר כמעט ונחנקה לי בגיל 9-10 חודשים מהלשוניות האלה של השקיות ניילון- אלה בצורת אליפסה שנושרות מהידית, היא מצאה בטעות אחת על הרצפה בבית והכניסה לפה, וזה נתקע לה על החיך עד שהצלחנו להוציא לה את זה יצאה לי הנשמה.
    גם אני במקומך הייתי מעירה!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה