למישהי יש מיטת קומותיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חושבת לקנות מפאת חוסר מקום אך מפחדת שיונתן יפול.

הייתי שמחה לשמוע אם למישהי יש מיטת קומותיים ומאיזה גיל הילד/ה שלה ישן במיטת הקומותיים ואם היו אירועים חריגים בעקבות המיטה.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
6 תגובות
עמוד 1
  • לי יש. אני השכבתי את הבן שלי במיטה התחתונה כבר מגיל שנתיים ותשעה חודשים.
    הוא הסתגל מאוד מהר לרעיון ואפילו אהב אותו. כמובן שחובה לשים מעקה
  • יש לי מיטת קומותיים, ליאל ישנה במיטה כבר שנה, מאז שהיא בת חמש וקצת, האמת שזו מיטת קומותיים אבל לא גבוהה, יש לה מעקה, בפעם הראשונה ששמתי אותה שמה ממש פחדתי שהיא לא תזכור שהיא במיטה למעלה והיא תרצה לרדת בלילה ותיפול, קצת פחדתי מהמדרגות, אבל בסוף הכל היה בסדר והיא ישנה מצויין ולא נפלה!

יונתן ישן למטה והוא דווקא נפל כמה פעמים
  • מקפיצה, אשמח לשמוע מעוד בנות

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אנחנו גם ניאלץ לקנות.
    אני עדיין מתלבטת בין מיטת קומותיים לבין מיטה נפתחת.

חשבת על אופציה של מיטה נפתחת?
    אני חושבת שמיטה נפתחת זה יותר טוב בשל קשר העין והקרבה הפיזית בין שני הילדים..
    מצד שני, מיטת קומותיים לא צריך לפתוח ולסגור כל יום..

• אחים שלי "הקטנים" ישנים במיטה קומותיים מאז שהם קטנים, היום הם חמורים גדולים
  • גם אני אתך- אני חושבת לקנות מיטת קומותיים כי זה פרקטי וחוסך מקום בחדר (ואצלנו החדר די מוגבל בשטח שלו) אבל קצת חוששת שזה לא בטיחותי ושאפשר ליפול מהמיטה העליונה. בכתובת הזו יש את הדגם שהציעו לנו בחנות ויש גם אפשרות לתוספת של מיטת חבר שזה תמיד שימושי. אפשרות אחרת זו מיטת גלריה שזה אומר מיטה עליונה נמוכה יותר אבל הילד שישן במיטה התחתונה ישן כשהרגליים שלו בעצם בחלקם תחת המיטה השנייה. מה עדיף? איזה דגם?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה