נקיונות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזמן שהייתי בעבודה, בעלי וחמתי התלבשו ביומיים האחרונים על הבית ועכשיו הוא סוף סוף נקי ומסודר.
    השידת החתלה עדיין נמצאת בחדר של עידו ובע"ה לאחר הלידה תעבור לחדר של הבייבי החדש...
    בשידה היו עד עכשיו צעצועים וכל מיני דברים.

היום אחרי הצהריים פשוט התחלתי לסדר, לרוקן ולנקות את השידה...

מה אתן חושבות - האם זה מהקטע של השוונג של הניקיון בבית או שמא התחלתי ב"קינון" לפני לידה???
3 תגובות
עמוד 1
  • תלוי , הרחת ונזכרת בכל צעצוע וצעצוע ומיינת אותם שעתיים תוך כדי
    כל מיני מחשבות
    או ניקית ציק צאק?
  • זה לקח לי זמן. עשיתי את זה יחד עם עידו.
    עם הצעצועים / נשכנים וכו'.. נזכרתי, הכנתי את כל האפודות הסרוגות שסרגו לי אחרי שילדתי את עידו, ופשוט נזכרתי ממי קיבלתי הכל. מצאתי על אחת מהן (יפיפיה לבנה) כתם.
    התקשרתי לחמתי ושאלתי אותה איך מסירים את הכתמים כי ארצה להשתמש באפודה, אמרה לי לאסוף הכל והיא תכבס ותסיר את הכתם...

עשיתי מיון של כל הספרים / הצעצועים עם עידו - מה להשאיר, מה לזרוק ומה להעביר "לילדים שאין להם"... פשוט השקענו מחשבה. התחלתי לדמיין את העברת השידה לחדר השני...
    כל המשחות / הקרמים / התרופות שפג תוקפן פשוט זרקנו.. ממש, השארנו בשידה רק דברים שישמשו את הבייבי ושעדיין משמשים את עידו...
    בכלל, אני מנסה לחשוב מה יהיה צריך לקנות חדש (דברים כמו חיתולי טטרה סטריליים - לברית, חליפה ליציאה מבית החולים וכו'.. כמעט קניתי היום חליפה בשבילו שמתאימה לגיל חצי שנה, אבל נזכרתי ברגע האחרון שאין טעם שאקנה כי זו חליפת קיץ ובע"ה הוא יהיה בן חצי שנה רק בדצמבר...)

פשוט משוגעת אני.
  • ההההההההההאאאאאאאא איזה כיף!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה