היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמא שלי באה אליי היום על הבוקר ( אחרי לילה ללא שינה) אתמול היא עבדה במשמרת לילה וישר מעבודה באה אליי. וממש התלבשה לי על הבית הכל הכל ניקתה מא׳ עד ת׳ כמובן שאמרתי לה שאני יעשה איתה ביחד. אבל היא רצתה שאני אצא עם אוריה לטיול בזמן שהיא תנקה. היא הייתה אצלי ב 8 בבוקר ועד ערב ניקתה וב20.00 בערב אבא שלי בא לקחת אותה. נשאר לי לעשות כביסה, אוי כמה כביסות יש לי. אבל בעיקרון הבית נקי נקי
6 תגובות
עמוד 1
פיייייי כל הכבוד לאמא! זה הכי לא מובן מאליו זכית
נכון שירוש באמת זכיתי
ממש ממש כל הכבוד איזו מקסימה!
לא הבנתי למה היא צריכה לנקות לך
נופר היא רצתה לבוא לעזור לי.. אני עם כאבי גרון כבר יומיים, ואוריה עם שיעול ואתמול בלילה הקיאה מתוך שינה אז היה לנו לילה לבן.. אמא שלי הציע לבוא לעזור לי בניקיון שהיא תעשה ביום אחד הכל ושכבר יהיה נקי לפסח.. ושאני התחלתי לעשות אני הייתי עושה כל יום קצת.