בנות שעברו קיסרי שני- עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ,
    הגעתי לשבוע 40+ יומיים ולמרות שרציתי לנסות לידה רגילה לא התפתח כלום , אין אפילו מעט צירים , כניראה שאכנס לניתוח מחר או מחרתיים .
    רציתי לשאול אצל בנות שעברו קיסרי שני , האם ההחלמה יותר קשה ??? איך מתמודדים עם ההחלמה כשיש עוד ילד בבית( בן שלוש)
    אוףףףף אני נורא חוששת ומפחדת אבל מצד שני רוצה לעבור את זה כבר.

תודה.....

8 תגובות
עמוד 1
  • ההחלמה אחרי הניתוח השני לא הייתה יותר קשה, אם כבר יותר קלה אבל קשה לי קצת להשוות.
    זה שאת צריכה לקום ולטפל בעוד ילד (גם אצלי ההפרש 3 שנים) ולא רק בתינוק שלא דורש הרבה מעודד אותך לזוז יותר וגם משכיח כאבים ואי נוחות כי את בעצם עסוקה.
    אני קמתי והסתובבתי הרבה במחלקה כי לא רציתי שהגדולה שלי תראה שכואב או משהו ותאשים את התינוקת שנולדה. (לא נראה לי הגיוני עכשיו אבל לכי תתוכחי עם הרגשה של מישהי שבדיוק ילדה :)

שיהיה בהצלחה ובקלות, והעיקר ידיים מלאות
  • תודה רבה
  • היי מאמי אני לפני 3 שבועות עברתי קיסרי שני, גם אני בדומה אלייך מאוד רציתי לעבור לידה רגילה ודווקא הכל התחיל טוב ירדו לי המים בשבוע 39+5 אבל היה חשש לקרע בצלקת אז לצערי ישר הכניסו לחדר ניתוח שוב
  • תודה רבה שירה
  • תודה לכולן, אני ניכנסת היום בצהריים לקיסרי , מכיוון שהעובר אפילו לא ירד לתעלה.
    מפחדת פחד מוות במיוחד שזה ניתוח שני .
    שיהיה לי המון בהצלחה
  • בהצלחה רבה!!!
  • אני עברתי 3 ניתוחים קיסריים
    ההחלמה בניתוח הראשון הייתה הכי קשה
    כי זה הלם ושוק
    לפני חודש וחצי עברתי ניתוח 3 וההחלמה בו הייתה הקלה מכולם

מה שכן צריך עזרה כדי לנוח
    כדי להתבכיין
    וכי אסור להרים את הילדים שבבית
    בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה