וגינוסקופיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, אני חמישה חודשים אחרי לידה עברתי צריבה בגלל רקמות גרעון ולמרות הצריבה אני עדיין מדממת בסקס, אז שלחו אותי לעשות וגינוסקופיה במחלקת צוואר הרחם. עשיתי אתמול צרבו לי שוב בגלל רקמת גרעון ששוב מדממת.. וגם אמרו לי אקטרופיון מדמם במגע קל- היא אמרה לי שזה נורמלי. אך יש לי כמה שאלות:
    1. איך זה נורמלי שהאקטרופיון מדמם? האיזור לא צריך לחזור להיות נקי כמו לפני הלידה?
    2. איך אני אמורה לקיים יחסי מין אם זה נורמלי שמדמם? אני מפחדת עם דימום שלא נדבק במשהו...
    3. הביאה לי להשתמש במשחה אנטי דלקתי דאלאצין .האם זה יעזור לאקטרופיון?
    4. יש עוד בדיקה שאתה ממליץ שאני יעשה.. פאפ עשיתי תקין. ביופסיה תקין.
    תודה רבה רבה!!!

סיון
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אקטרופיון זה ממצא תקין, שיכול לדמם
    2. אפשר לצרוב את האקטרופיון כמו שצורבים את רקמת הגרעון בכדי שיפסיקו הדימומים. אף אחד לא מצפה שתקיימי יחסי מין לאורך זמן תוך כדי דימום מבלי לפתור את הבעיה
    3. לא, אלא אם יש גם קלת בנוסף
    4. הכי חשוב לוודא שרקמת הגרעון טופלה כמו שצריך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה