עוד שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד חודשיים בדיוק אני מתחתנת וכעת אני בשבוע 12..
    האם תיהיה לי בטן גדולה עד אז?
    יהיה לי קשה לרקוד וכאלה?
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב עם שני הדברים :)

אני לא חושבת שתהיה לך בטן גדולה אבל היכולת שלך לרקוד יהיה תלוי בהרגשה שלך בחילות וכד'.

אני מאמינה שמההתרגשות והשמחה את לא תרגישי כלום ותיהני מכל רגע.

• לא...
    זה אפילו בידיוק יוצא לך בשליש השני של ההריון משהו כזה?
    השבועות הכי אנרגטיים וכיפים
  • היי- אני התחתנתי בשבוע 21 והייתה לי בטן מכובדת ביותר- בהיריונות שלי הבטן נראית כמו בהיריון תיאומים..... בשלב הזה של ההיריון אפשר לפחד פחות ומותר לרקוד- אבל הכול בטעם. בחתונה של אחיין שלי הייתי בשבוע 7 ורקדתי המון- כולל ריקודים בזמן שאני מחזיק את הילדים עליי- זה היה סיכון אבל הכול עבר כשורה.....חוץ מכמה שרירים תפוסים פה ושם.
    לאחותי יש בטן קטנה מאוד בהיריונות והיא עברה שבה כאלה והגיעה לחדר לידה עם בטן קטנטונת בכל לידה. אצלי בכל היריון הבטן היתה גדולה יותר מההיריון הקודם.
    לדעתי תרקדי- תנסי שלא תהיה המולה סביבך כדי לא לפגוע בבטן ותנוחי לעיתים תכופות.
    שיהיה בשעה טובה על שתי השמחות, ההיריון והחתונה כאחד!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה