זה נורא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, האם זה נורא שנויה רוב היום שוכבת בסלקל וישנה בו? (במהלך היום) פשוט היא מאוד לא אוהבת תעריסה ומתבכיינת שם תמיד...ואת הסלקל היא נורא אוהבת כנראה את החמימות שבו שהוא עוטף אותה..זה לא בעצם כמו טרמפולינה? אני צריכה לקנות לה בקרוב טרמפולינה וביינתים שמה אותה הרבה בסלקל לידי. אחותי הלחיצה אותי היום אמרה לי שזה לא בריא לגב שלה וזה לא מומלץ שהתינוק ישהה בסלקל יותר מחצי שעה
5 תגובות
עמוד 1
  • גם בטרמפולינה וגם בסלקל באמת עדיף לא להשאיר תינוק לפרקי זמן ארוכים כי זה באמת לא בריא לגב...
    עדיף להחזיק אותה בתנוחת ערסול על הידיים, במנשא, להשכיב על מזרון הפעילות על הגב ועל הבטן...

• בהחלט לא רצוי בגלל שהמונח לא בריא לגב
    אני ממליצה לך את הפופ לתינוקות של מילגה , לחברה שלי היה אותו הדבר לא הסכים לול לא עריסה רק טרמפולינה... והפופ מחמם ועוטף ממש. כדאי לך ללכת לחנות איתה ולנסות וזה בסדר לגב כי זה רך והאפקט כמו מנשא בד

• כן זה לא בריא לגב... היא הרי לא ממש שוכבת שם, יש שם זוית.

תנסי שק שינה, ושהסדין בעריסה יהיה מחומם כשאת שמה אותה שם.
    אולי בעגלה...
  • תודה בנות! קניתי כבר מנשא של בייבי ביורן אבל לא נוח לי איתו בבית וגם אני הרבה עם יהונתן שזה קשה (צריכה להרים אותו לטפל בו וכו...) איפה אפשר לקנות שק שינה כזה לתינוק שעוטף ונותן חמימות?

• את לא חייבת לקנות שק את יכולה לעשות לה עיטוף עם שמיכת טטרה גדולה או שמיכה דקה אחרת
    תסתכלי ביוטיוב יש מלא דוגמאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה