לא יודעת מה יש לי !@#$!$! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עצבנית רצח היום!!
    זה התחיל מזה שהייתי אצל סבתא שלי והכנתי לליאם לאכול, הוא התחיל לבכות וסבא שלי צעק שאני אדישה ושאני מעכבת אותו שעה עם האוכל.
    אמר את זה גם לאמא שלי.
    יצאתי עליהם שלא יתערבו, שהוא אוכל מה שילד בן חצי שנה לא אוכל !!! 55555 ושגם אם לא אז זו בעיה שלי !

בבית אמא שלי ראתה שהעלתי תמונה לפייסבוק שהוא תופס לי את האצבע וצחקה שזו תמונה טפשית כי לא רואים אותו. אמרתי לה שהם לא מפותחים וזה כל הקטע של התמונה.

אח"כ הוא היה אצל אבא שלי בידיים, הסתכל עליי והתחיל למלמל..
    חייכתי ולא החזרתי לו מלמולים כמו בדרך כלל..
    אמא שלי אמרה שאני לא מתקשרת איתו והוא יכול להיות 'לא מפותח'..
    אמרתי לה שעם כל הכבוד, היא לא יודעת איך אני מתנהגת איתו ואם אני משחקת ומדברת איתו.. ועובדה שיושבים לידו ים אנשים והוא מסתכל רק עליי וממלמל בצפיה שאענה לו
    אעאעהההההההההאהאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהאהההההההההההההההההההההההה

5 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחח ......
  • לך אין כלום... את בסדר גמור!! אנחנו קצת עצבניות עוד יש הורמונים עוד קצת( הרבהההההה) חוסר שעות שינה... וכפי שרשמת כוווולם חושבים שהם יודעים יותר טוב...

מה לעשות בנדון... תלוי איך את עם המשפחה שלך....
    אצלי חוץ מסבתא שלי שבת 92 שהיא מעירה אני מחייכת כי במילא היא שוכחת שניה אחרי...
    אף אחד לא מעז בכלל להעיר הערות הם מכירים אותי וברור להם שלא כדאי

• תמשיכי לענות להם בתקיפות .. ככה הם יבינו ויפסיקו
  • היום זה יום בהחלט מעצבן!!אל תדאגי גם אני הייתי היום בדיוק ככה מרוב עצבים כמעט לקחתי כדור משלשל בשביל להגיע ללידה

• לדעתי זה בגלל שהם עדיין לא תרגלו לעובדה שאת אמא שלו ושפתאום הפכת מילדה קטנה שלהם לאישה ואמא עצמאית ,הם עדיין חשים שהם צריכים לחנך אותך ולהסביר לך דברים ...תנסי פשוט לסנן ולחשוב בראש שלך אני אמא שלו ואני יודעת מה טוב בשבילו . זה קשה אבל זה יעזור לך להתמודד כי זה באמת מעצבן שמעררים לך את הביטחון ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה