רוצה לשתף אתכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו, אחרי שהתקופה הקשה הזו מאחורי אני יכולה לשתף אתכן בלב מלא שמחה והודיה לאלוקים שעזר לי להגיע שפויה לתקופה טובה יותר.
    כשנולדה בת שבע שלי שמחתי מאוד.
    מה יכול להיות יותר משמח מתינוקת בריאה ושלמה, אמא בריאה ושלמה ומשפחה מקסימה מסביב? גם אני הרגשתי כך.
    חזרתי הביתה עם תינוקת מהממת שפשוט החליטה כנראה ללמד אותי שלא הכל מובן מאליו.
    קודם כל, נתחיל עם המוצץ- היא היתה תינוקת בכיינית שסבלה נוראות מקוליק ברמה שעוד לא הכרתי קודם וכל הזמן חיפשה משהו בפה שירגיע אותה אבל שום מוצץ לא הצליח לעשות את הפעולה הזו.
    עד גיל חודשיים ניסינו את כל סוגי המוצצים ובכל לילה עברנו שעות של צרחות על הידיים עד שהיא נרדמה מתוך עייפות ובכי....
    בגיל חודשיים מצאנו סוף סוף את המוצץ (MAM למי שרוצה לדעת) שהיא מוכנה לקחת.
    מלבד זאת, השינה שלה היתה מאוד קלה, כל רעש הכי קטן היה מעיר אותה וגורם לה לבכיות נוראיות.
    היו תקופות שהיא לא ישנה יותר מחצי שעה ברצף ובמהלך הזמן שהיתה ערה היא היתה בוכה מעייפות ומגזים ואני הייתי פשוט בוכה ביחד איתה.....
    בתקופות האלה כל מה שרציתי היה לישון, פשוט לישון אבל כשיש לך חוץ מהתינוקת עוד שלושה ילדים קטנים בבית אין לך כל כך מתי לישון.......
    ניסיתי לצאת איתה בעגלה- לא עזר, ניסיתי את כל התכשירים של הגזים, ניסיתי מליון תנוחות וכבר כאבו לי השרירים של הידיים וזה לא עזר, לא יכולתי לצאת מהבית לשום מקום כי היא היתה בוכה המון, לא יכולתי להשאר בבית כי גם שם היא היתה בוכה, בקיצור, היה נורא.
    לקחתי אותה המון פעמים לרופא הילדים כי הייתי בטוחה שמשהו מציק לה, לא היה לי ספק שהיא לא ישנה מספיק ושזה משפיע לה על ההתפתחות שלה ומי יודע מה עוד יכול לקרות לה בגלל זה.
    מזל שהיא לא היתה ילדה ראשונה שלי, אחרת הייתי חושבת שמשהו באמהות שלי לא טוב שיש משהו שאני עושה לא נכון אחרת למה, למעל ה', אבל למה הילדה שלי כל כך בוכה וכל כך קשה לה הכל????
    באיזהשהו שלב אפילו הצטערתי שהארכתי את חופשת הלידה כי היה לי כל כך כל כך קשה איתה אבל מצד שני לא היו לי כוחות פיזיים כדי לחזור לעבודה....
    לפני חודש בערך, כשהתקרב גיל חצי שנה, משהו התחיל להשתנות.
    פתאום הילדה שלי התחילה לישון טוב בלילות ולקום רק פעם אחת לאכול, פתאום היא לוקחת את המוצץ כל הזמן כדי להרגע ופתאום היא התחילה להתקדם סוף סוף, להתהפך,לצחוק, לשחק, להנות מהעולם!!!!
    ובמקביל- גם אני התחלתי לחזור לכוחותי ולשפיותי!!!!!!
    היום יש לי ילדה מקסימה ומתוקה שמתחילה להראות סימנים של זחילה, שמשחקת יפה ואוהבת לצאת לטיולים ולראות עולם. ילדה שצוחקת ואוהבת לשחק עם האחים שלה, שאוכלת טוב וישנה רגוע.
    דבר אחד למדתי מזה: שלא תמיד מובן מאליו כשיש ילד רגוע ושהגזים לא תמיד עוברים בגיל שלושה חודשים!!!!
    בפעם הבאה, אני אדע יותר טוב להעריך את הדברים הטובים שיש לי, ואני גם אשתדל לזכור שגם כשקשה ויש ילד שיותר קשה לו ההסתגלות לעולם- בסוף הכל הכל עובר...........

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
14 תגובות
עמוד 1
  • ואוו- עברת תקופה לא פשוטה בכלל. אבל כמו שאמרת הכול מאחורייך והמצב משתפר וטוב שכך. עכשיו זה באמת הגיל שהתינוקות יכולים להיות פעילים ולא רק לראות את התקרה ונראה שהפשושה הקטנה מתכוונת להשלים את החוסרים שהגדילה בעקבות חוסר השקט מהגזים ומהעולם החדש שהגיעה אליו. שתמיד יהיו לכם תמיד יפים ושתמיד נחייך מפעולות ומתגובות הילדים שלנו.

• איזה יופי ! שימשיך כך!!
  • היה לי אותו דבר 4 חודשים ילד שלי פשוט צרח בלי הפסקה. היתי בתקופה נורעית ובדיכאון עמוק. ואני מבינה אותך כמו את עצמי וכמו שאצלך תנוק התחיל להשתנות פחות בכי יותר זמן רגוע אוכל יותר טוב יושן יותר טוב

]
  • וואו תקופה לא פשוטה ותודה לא-ל שהיא מאחורייך
    תהני מכל רגע עם הנסיכה
    גם אני למדתי עם הזמן שלא הכל מובן מאליו
    פשוט צריך להודות ולהעריך

• רק דבר אני רוצה להגיד חמסה חמסה 555555555555!!!!! זה בהחלט מעודד מה שאת מספרת כל הכבוד על הכוחות
  • התגעגעתי
    shira

• תודה לכן על התגובות ועל התמיכה.
    באמת היה לא קל.
    הלידה היתה קצת טראומטית ולדברי המיילדת היא היתה טראומטית גם לבת שבע עצמה ולא רק לי אז יכול להיות שהיתה לזה השפעה.
    אני זוכרת את עצמי באחד הביקורים אצל רופא הילדים שאמרתי לו "בחיים לא היתה לי ילדה כזו" אז הוא אמר לי משפט כזה חכם:"אז עכשיו יש לך!" כאילו, קבלי את זה ואז יהיה לך יותר קל, במקום לנסות לשנות את זה ולבדוק מה הבעיה תקבלי את זה, תפנימי את זה שזו הילדה שלך וככה היא יותר קשה לה ההסתגלות לעולם וזהו!!!
    בהזדמנות, אני אעלה לכן תמונות כדי שתראו כמה שהיא מתוקה....

• פעם שמעתי מאיזה רבנית חשובה שזה אחד הדברים המיוחדים באישה ובאמא במיוחד- שאנחנו לא מסתכלות רק על הרגע אלא על העתיד.
    כשאנחנו קמות בלילה לתינוק, ומרגיעות אותו ומנחמות ילד כשהוא נופל או נפגע אנחנו רואות לא רק את הרגע הזה אלא את העתיד, כשבעז"ה הילד יגדל ויהיה בן אדם בנוי ועצמאי ולכן יש לנו את הכח להשקיע עכשיו ע"מ לראות את התוצאות בעתיד.

• לא הבנתי.
  • הכוונה היא שמה שנותן לנו את הכח להמשיך לטפל ולהמשיך לעשות כל מה שצריך לילדים זה העובדה שאנחנו מסוגלות לראות את העתיד ולא רק את ההווה.

• וואווו את כבר אימא ל4
    פייס: ortal_hori

• מירוש
    shira

• איזה מקסימה!
    אני קוראת את מה שאת כותבת אחרי יום קשה במיוחד
    שקד שלי כל היום בכתה
    לא מסכימה שאני יוריד אותה לשניה מהידיים
    ניסיתי הכל
    אוכל
    טיול
    נדנוד בידיים
    כלום!!!
    ואני גמורה!
    עכשיו אני גם אופטימית יותר בזכותך

(דרך אגב שקד לא בכיינית כל הזמן יש ימים כאלה פה ושם)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה