מה לעשות?????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי אמר לי לפני שבוע שהוא רוצה לנסוע לטבריה ביום חמישי הזה עד יום שבת עם חברים...
    אמרתי לו שלא והוא אמר שהוא ממש רוצה לנסוע עם חברים שלו, והם מחכים ממנו לתשובה.
    אז הוא אומר לי שאני אסע עם אוריה ביום חמישי לאמא שלי עד שבת.
    אמא שלי התקשרה אליי היום ורצתה שאנחנו נביא אליה את אוריה ל3-4 ימים
    ואחרי כחצי שעה היא התקשרה ואמרה שאנחנו נבוא אליה ביום שישי כי ביום חמישי היא עובדת ערב ושאנחנו נוכל אצל ארוחת ערב ונשאיר אצלה את אוריה עד יום שלישי.
    אנחנו עושים שבת אצל חמתי ושבת אצל ההורים שלי והשבת הזאת אנחנו היינו אמורים להיות אצל חמתי אבל בגלל שאמא שלי עובדת יום שישי הבא היא ביקשה שנבוא אליה שישי הזה.
    אנחנו בשישי שאצלם אוכלים אצל ההורים שלי וחוזרים הביתה.
    וערב חג אנחנו אצל חמתי ויום לחמחרת אנחנו אצל ההורים שלי ואז אחרי ארוחה אנחנו נחזור הביתה עם אוריה.
    עכשיו בעלי רוצה שאני אדבר עם אמא שלי ואני יגיד לה שאני באה אליה ביום חמישי עם אוריה.
    וכל פעם הוא שואל אותי אם אמרתי לה ועניתי לו שלא.
    והוא ממש כעס עליי ומן ״ ברוגז איתי״ שאני לא נותנת לו לנסוע.
    ואמר לי לחשוב ועוד שעה-שעתיים להחזיר לו תשובה.
    ועכשיו עוד פעם הוא אומר שאני אדבר עם אמא שלי ואסע אליה ביום חמישי.
    אוף אני לא יודעת מה לעשות?
    אשמח לעצות
4 תגובות
עמוד 1
  • חח ממש התבלבלתי אבל ממה שהבנתי ...
    אם אמא שלך הייתה יכולה לארח אותך לא היה אכפת לך שבעלך נוסע עם חברים ?
  • אני יסביר..
    אמא שלי מאוד תשמח שאני יבוא אליה..
    אני הייתי אצל ההורים דלי מלא פעמים עם אוריה כמה ימים, ואמא שלי הייתה מתקשרת ומציע שאנחנו נבוא אליה לכמה ימים.
    זאת אני שמעדיפה שבעלי ישאר איתי ולא יסע.

• אני לא הייתי מסכימה שבעלי ייסע לסופ״ש לבד עם חברים! בתור גבר נשוי ומבחירה להיות כזה, צר לי אתה לא יכול להתנהג כמו רווק. לצאת מדי פעם לערב בנים סבבה אבל ממש לא לכמה ימים.
    רוצה טבריה, שיארגן טיול משפחות יחד איתכם.

• אני חושבת שאין קשר בין הדברים
    אם את בסדר אם זה שהוא ידע אז סבבה זה לא רלוונטי איפה את.. אם יותר כיף אצל אמא שלך אז סבבה אבל אני לא חושבת שזה השיקול..

את צריכה להחליט אם מתאים לך שהוא ידע ואם לו להסביר לו למה לא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה