שאלה לאמהות ל-2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה ההבדל לדעתכן בין הקושי בפער של שנתיים לקושי של פער של 3 שנים בין שני הילדים הראשונים?
9 תגובות
עמוד 1
  • הפער אצלי הוא שנתיים וארבע חודשים.
    גדלתי כילדה הקטנה במשפחה עם פער של שלוש שנים ביני לבין אחותי,
    ואני חושבת שאין הרבה הבדל.
    בכל מקרה זה תלוי בילדים, בהורים, באופי...
    אני מבסוטית מהפער אצלי, אבל זה לא אומר שלאחרים זה יהיה טוב.
    מה גם שזה מה שאני מכירה, מעולם לא היה לי ילדים בפער אחר....

בכל מקרה, שנתיים או שלוש זה לא מספיק משמעותי כדי שיהיה הבדל רציני ביניהם....
  • אם אני לא טועה את בהריון, לא?
    זה לא שאת יכולה לשנות את ההפרש.
    בכל הפרש יש את הבעייתיות בו. אף אחד לא יודע להגיד "זה ההפרש האידיאלי" במיוחד שזה מושפע מכל כך הרבה גורמים.
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • זו שאלה כללית מדי, לדעתי.
    הכל מאוד תלוי בתינוקות, בהורים, בסביבה.
    כל אחד והקושי שלו.
    אחד יגיד לך שפער של שמתיים זה מעולה ולא יותר מזה, האחר יגיד שזה הכי קשה בעולם וחייבים לפחות חמש שנים.

זה כמו לשאול מה עדיף - עוגת שוקולד או פאי תפוחים?

• שולי
    פייס: ortal_hori

• שולי
  • בפעם הבאה, מה פתאום????
    אין על פאי תפוחים!
  • לדעתי בלבד-
    הקושי בפער קטן הוא בעיקר לאמא (שתי תינוקות )
    כשהפער יותר גדול יש גם קושי לילד (קינאה/תשומי)
    זה מאוד כללי מה שרשמתי ומאוד אישי . כל ילד הוא יחיד ומיוחד בעל תכונות שונות ...
    בהצלחה
  • שולי - ברור שעוגת שוקולד
  • טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף, השאלה לא הייתה מיועדת אלי, אני אמא ל - 4, אבל אני בשוונג של הפורום, אז תסלחי לי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה