כבר לא יודעת מה אני מרגישה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות אני כבר באמת לא יודעת מה עובר עלי עצב? שמחה?
    כבד עלי כל התהליך הזה נפשית חיכיתי כל כך להריון ועד שזה הגיע הבטא נמוכה אני במצב שאני לא יכולה לשמוח ולהיות מאושרת מההריון כיוון שזה בנתיים נראה כמו הריון לא תקין בטא ראשונה 14.5 אחרי 4 ימים 38.75 ואחרי יומיים 68.80 מה יהיה עם ההריון הזה?! כל היום זה במחשבות שלי לא נותן לי לתפקד כל כך מפחדת מהפלה ועדיין מנסה להאמין שבעזרת השם הבטא עוד תכפיל את עצמה ...יום חמישי בדיקה נוספת מקווה שיהיו בשורות טובות אמןן
11 תגובות
עמוד 1
  • תגידי ממי מה אומר הרופא שלך על הקצב האיטי שהבטא עולה??
  • מאמי אני מבינה אותך זה ממש קשה
  • תודה חברות יקרות הרופא אופטימי הוא מחכה לראות מה קורה עם הבטא
  • הבנתי ממי תקשיבי יש משפט שאומר "אין ייאוש בעולם" משפט שאני כול כך מאמינה בווווו תיהי אופטימית נשמה הכול יהיה בסדר אומנם בטא אמורה כול יומיים להכפיל אבל בבטא אין חוקים תחכי ותיראי איך מתפתח ותמיד תדעי מה שקורה הכול לטובה יהיה בסדר מתפללת עבורך ומחזיקה לך אצבעות אם בא לך אני בפייס טלי ועמיר כהן אדיב נשיקותתתתתתתת:-)
  • תודה חברות יקרות הרופא אופטימי הוא מחכה לראות מה קורה עם הבטא
  • תשארי אופטימית, הבטא עלתה מאז יום ראשון כמעט הכפלה. ייתכן שההשרשה היתה מאוחרת יותר (אמרת שהיה דימום רק ביום ה9...) אז תשארי חזקה ובעזרת השם הכל יהיה בסדר!!!
  • מה הייתי עושה בלעדיכן?!? איך אתן מחזקות אותי ומרימות לי את המצב רוח תודההה
  • אם יש עליה זה תקין
    תמשיכי לעדכן על עליות ובהמשך על בדיקות תקינות!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• שולחת לך עכשיו חברות ממי:-)
  • יקירה, תחשבי חיובי וב"ה יהיה חיובי.
    דעי לך שכל הריון הוא בבחינת נס ואין לקחת את זה כמובן מאליו, כל יום במהלך הריון תקין הוא נס בפני עצמו.הריון כמו כל הריון מלווה בחששות תמידיים, החל מעליית הבטא, בדיקת דופק, סקירות ובסוף הלידה.
    אני מקווה שקורה לך עכשיו נס, נס תקין שיעבור קל ובידיים מלאות.
  • מותק אני כל כך מבינה לליבך, אנחנו מחכות לרגע הזה ופתאום הוא מגיע וצצות חרדות חדשות... אני מחזיקה אצבעות ומאחלת לך שהבטא רק תעלה ותעלה ושיהיה הריון בריא ועגול ובידיים מלאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה