היי בנות יקרות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן?
16 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה מהממת גם אני אחרי טיפול היום ביצעתי החזרה של 3 קטנטנים יאללה 12 יום מורטי עצבים הבטא יוצאת לי ב-31/3 ערב חג שני כול כך רוצה לקבל בשורות טובות ממי שיהיה לך המוני הצלחה מאחלת לך טיפול ראשון ואחרון ופעם הבאה שתיפגשי את המכשפה זה יהיה בעוד 9 חודשים פסח כשר ושמח:-))
  • ואייי מאמי איזה יופי!!!!!!!!!
    מחזיקה לך מלא מלא מלאאאאאאאאאאאאאאאא
  • לחצתי על הרופא שלי הוא לא רצה רצה רק 2 אבל עשיתי לו תחנונים הוא הסכים בסוף חחחחחחחח הלוואי ויהיו תאומים:-)
  • אוראלי היקרה תודה רבה על הזמנה , וכמובן חג שמח וכשר ובהצלחה בטיפול שבעזרת השם יהיה גם אחרון , אצלי אין חדש , החודש נחים (לא עושים טיפולים ) עובדים בבית
  • אוראלי, המון בהצלחה בטיפול הראשון והאחרון !
    וכמובן חג שמיייייח

Boten
  • שלום לכולן ,
    באותה הזדמנות חג שמח וכשר לכולן !
    רק בשורות טובות !
    החזירו לך 3 טריים או מוקפאים ??!
    ואו ... קצת מלחיץ אם כולם ייקלטו ?לא ?
  • היי החזירו לי 3 טריים די נמאס לי מכשלונות רוצה כבר להיות בהריוןןןןן את האמת אשמח לתאומים יש לי ילדה בבית עוד 2 תפור עליי ואז מבחינתי לסגור הבסטה חחחחחחחחחח בהצלחה לכולן
  • היי אוראל.....
    חג שמח וכשר!!!!
    אמן הטיפול יצליח!!!!!!!!!!!

אצלי אין חדש...... לפחות חזרנו לנסות באופטימיות :-)

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אוראל אני כל כך שמחה בשבילך שאת מתחילה סוף סוף!!!! שיהיה בהצלחהההה וב"ה תבשרי לנו על בטא מהממת!!! ושתכפיל את עצמה!!! תעדכני וחג שמחחחח בשורות טובות
  • אוראל!!! חג שמח וכשר
    מאחלת לך טיפול ראשון ומנצח! מי יתן ועד פסח הבא את חובקת מקסים!

אנחנו...עדיין בעבודה
  • ואווו הרבה זמן שלא היתי כאן ! אוראל היקרה אני מאחלת לך פסח שמח וכשר המון הצלחה בכל טיפול שתעשי והלוואי שתזכי לקליטה מהירה ותקינה מגיע לך!! בקשר להפרשת חלה לא מזמן היתי בהפרשה שהיא עשתה לילך בן סימון והיא מדהימה אמיתיתתתתת סיפור כל כך מרגש ומחזק אני מאחלת לך שבזכות זה יפתחו שערי שמים ותזכי לישועה אמן!!!!
  • אורלי אולי תפסיקי לחשוב על כמות המוחזרים? חחחחח.... 1 מנצח זה מה שחשוב :) מהממת מאחלת לך טיפול באמת מנצח ל 9 חודשים עגולים ובייבי מהמם ובריא!!! נשיקות

• בנות יקרות תודה לכן
  • חחחח אוראלי את מצחיקה

• אוראל איפה את גרה ?

• אם אני לא טועה אני חושבת שפעם היא רשמה שהיא מבאר שבע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה