חייבת לפרוק קצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי בדרך כלל מסתדרים מעולה אבל מיום חמישי היחסים בינינו ממש עלו על שרטון הוא דיבר לא יפה אני גם לא הכי תרמתי ואז עשיתי מה שאני הכי אלופה בו והוא להעיף אותו לאמא שלו כי אני לא יכולה לסבול אותו במצבים האלה והוא חטף את ההזדמנות והלך כבר מיום שישי , כאילו מה הוא לא לוקח בחשבון שאני עם הורמונים ? שכל דבר עכשיו פוגע ומאכזב אותי ?? איך הוא בכלל יכול להרשות לעצמו ללכת כשאני בהריון ועוד הריון שנורא חיכינו לו ?? ממש עלוב ... אני ממש פגועה ומקווה שאני אחזיק מעמד ולא יישבר ויצור איתו קשר כי לא מגיע לו במיוחד אחרי שעוד שלחתי לו הודעה בוא נדבר והוא אמר לי אין על מה לדבר , נו באמת וכמו שאני מכירה אותו הוא יכול להחזיק ככה מלא זמן ... עצוב לי ואני פגועה אוף

5 תגובות
עמוד 1

• פייס: ortal_hori

• כן מודה כמו ילדים קטנים ... הייתי נורא עצבנית וחסרת חשק להתמודד וחוצמזה לא באמת התכוונתי שיילך מה לא לוקחים בחשבון לא להתייחס לאישה בהריון ????

• הורמונים או לא - תתבגרו, הגיע הזמן, אתם הולכים להיות הורים....

יש משהו ששניכם מכירים שיכול לתווך בניכם?
    פייס: ortal_hori

• לא מקובל.

• מצטערת לומר לך,
    הורמונים לא מצדיקים תגובה כזו קיצונית!
    הלחץ והריבים רק ילכו ויחמירו סביב נושא התינוק כשיוולד,
    וככה לא זורקים גבר מהבית שלו...
    אני מבינה שאת הורמונאלית ובטח בלחץ שהוא עדיין לא התרפס...
    אבל זה לא הזמן לשחק משחקי אגו.

תלכי אליו אישית,
    תצטערי על המהלך שעשית,
    ותגידי לו שממתינה לו בבית ארוחת פיוס שאת הכנת,
    פלוס עוגה תוצרת בית שאת אפית
    (אם את לא בשלנית, תקני ארוחה ותביאי הביתה).
    אין מה לעשות,
    הדרך לליבו של הגבר היא דרך הבטן...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה