היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקררררר העוברית שלי במצג ראש ונראה לי יושבת בדיוק על שלפוחית השתן יש לי דחף לפיפי שמשגע אותי ולא יוצא לי כלוםםםםםם זה מחרפן אותי התחושה הזאת ואני לא מרוכזת
מה אני יכולה לעשות?
מצטערת על התסכול הזמני...
6 תגובות
עמוד 1
חחחח אין ברירה מאמי תצטרכי לסבול את זה בשביל העוברית שלך מנסיוני תתרגלי..בשבועות האחרונים זה כבר באמת מעצבן..(אני שוקלת הריון שני בעוד שלוש שנים וזו הסיבה היחידה)
אין מה לעשות
ליטלי, דבר ראשון תרגישי טוב גם לי יש ימים שאני מרגישה לחץ לפיפי ובסוף לא יוצא כלום זה ממש מעצבן.. איך את יודעת באיזה מצב התינוקת שלך?לפי הסקירה המאוחרת?? מאז ?
יש לי משו מוזר להתייעץ איתכן -בטופס של הסקירה הרופא כתב מצג ראש , אבל אני זוכרת שכששאלתי אותו בעל פה באמצע האולטראסונד באיזה מצב העובר ? הוא אמר שהרגליים למטה, אז רגלים למטה זה מצב עכוז לא ראש.. לא??? אז באיזה מצב העובר שלי?? מתי פעם הבאה שמבוצעת בדיקה אולטראסונד נוספת שאני ידע איזה מצג העובר? תודה
ממש מוזר מה שההרופא אמר כי מצג ראש זה שהראש למטה ואני יודעת את המצג כי אני הולכת לביקורות אצל הרופא, הוא בדק פעם אחרונה ביום א׳ והיא הייתה מצג ראש...
ממש מוזר אבל כדאי לך להתייעץ עם הרופא נשים שלך שוב פעם באיזה מצג העובר נמצא
לגבי הפיפי זה חולף כמו לך גם שלי ישבה על שלפוחית השתן ובסוף הלידה שמו לי קטטר בשביל להוציא את כל מה שנצבר... מקווה שלא תגיע למצב הזה למרות שזה לא כל כך נורא בהצלחההההה