היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם הרצפה נקייה יחסית אני מרימה כל אוכל יבש שנפל. מצידי הוא נקי לאכילה. מקסימום פווו.
חחחחחח
מכרסמת את הציפורניים חשבתי שאם אני יעשה בנייה זה יעזור לי אבל גם אותה אני אוכלת .,.
אוכלת במיטה ... רק עם בעלי לא נמצא כי הוא שונא את זה .. אממ. .. אה ואני אוהבת לאכול בשכיבה על הסלון ..
טוב הרגתן אותי במיוחד עם הכף לשימוש חוזר
שותה מהבקבוק (במשפחה של בעלי קוראים לבקבוק הכוס של אבא....) משאירה דלתות של ארונות פתוחים משאירה טישו משומש או דברים כאלה על השידה שליד המיטה שלי. בעלי משתגע ממני כי הוא מגיע מכזה בית פדנט ונקי.......
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
טועמת מאותה כף את כל הסירים בבישול
אני מושלמת
והאמת היא שאני די מגעילה -יותר נכון לא נגעלת כמעט משום דבר ...אז שום דבר אצלי לא הרגל מגונה
מסלסלת את השיער עם האצבע שהייתי בעידן הפנים תמיד הייתי משחקת בו חיעבת שכל שיערה תשב בדיוק במקומה מכורה לקילוף שפתיים שמשעמם לי חייבת לקשקש איפושהו (בואי תראי את המחברת שלי) שמציק לי ברגל למשל, אני מגרדת כמו חיה עד שיצא דם. חייבת שהאיילנדר יצא מדויייק ובודקת בכל מקום והזדמנות שלא נמרח בתמונות אני מכורה לפוזת נשיקה