מרגישה מעצבן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לגיסי אח של בעלי נולד בן0ברית ביום שישי.
    את האמת הפעם החלטתי שלא מעניין אותי אני נותנת מתנה לא יקרה בשווי 60 ש"ח לא יותר-אני לא דואגת לכסות את הברית וכו כי אני יודעת שזו התנה של ההורים.....ותסם אצלנו במפשחה יש ב"ה ככ הרבה לידות שכול פעם הוצאה של 100-150 ש"ח זה כבד מידי...במיוחד עכשיו שזה ערב פסח...
    והאמת הכי גדולה-שפשוט לא מתחשק לי לתת לו מתנה!!!!!!!!!
    הוא יותר קטן מבעלי ותמיד תמיד תמיד משתלט על כולם..תמיד צריך לשמוע רק לו....לתת לא מה שהוא ורצה ולעשות מה שהוא רוצה...והאמת לא בא לי!!!!!
    פעם שעברה היינו סבב של 4 אחיות וגיסות שהיו צריכות ללדת בינהם אני ואותה גיסה....היא היתה הראשונה ואני אירגנתי את המתנה מכולם.הם קיבלו ראשונים בלי בעיה..ואנחנו שהיינו האחרונים בסדרה...קיבלנו משהו קטן אחרי הרבה זמן...סתם זלזול והאמת זה עיצבן אותי-מה למה שאנחנו תמיד ניהיה הפריארים לקנות....??????
    בסוף גיסתי התקשרה אליי לשאול אם אנחנו רוצים כול אחד 100 ש"ח ביחד...אמרתי לה בהתחלה לא אנחנו נקנה לבד....אז היא התחילה עם החפירות שלה...מה?איפה?מתי?ולא היה לי נעים להגיד וגם זה לא יפה להגיד אני לא רוצה לפרגן לו 100 ש"ח -אם היא לא היתה שואלת ברור שלא היתי קונה ב100 ש"ח(דוגרי לא מגיע להם)
    אז אמרתי לה שנשתתף-זה מממממממממממממממש מעצבן אותי.
    למה?לא מרגישה בכלל שאני צריכ להביא מתנה גדולה(100 ש"ח אומנם זה לא הרבה בכלל אבל בגלל של בא לי -זה נראה לי המון)
    ובכלל בעלי הלך ברגל אליהם בערב שבת "לשלום זכר" שעה הלוך שעה חזור...מה זו לא השקעה??
    המשפחה שלו יכולה להיות לפעמים כ"כ מעצבנת.......מחליטים דברים לאחרים בלי לשאול וכו שממש אין לי חשק....
    מה אתן אומרות???
6 תגובות
עמוד 1
  • האמת שאני לא נוהגת לעשות השוואות ביני לבין אחרים מבחינת השקעה.
    אני אוהבת להשקיע, זה עושה לי טוב, בלי קשר למה שאני אקבל בתמורה.
    זה שגיסך ואשתו מעצבנים או קמצנים או כל דבר אחר, זו הבעיה שלהם.
    את הגמול שלהם על היחס הזה הם כבר יקבלו ולא ממך...
    מעבר לזה, יש לך פה הזדמנות לתת את הכסף ושאחרים ישברו את הראש מה לקנות
    מבלי שזה ידאיג אותך בכלל, לדעתי זה פתרון הרבה יותר מוצלח מלהתחיל לחפש להם מתנה אישית לבד.

• את בעיקרון צודקת...אבל אחרי שאת כ"כ משקיעה ובסוף את מקבלת בתור תגמול משהו אחר לגמרי זה מעצבן.אותי....
    אולי בגלל שאני גם בלחץ כספי עכשיו...ואין לי הרבה מאיפה להוציא וכול הוצאה כזו זה ע"ח דברים אחרים שצריך.....
    רע לי שלילדים שלי לא יהיו נעליים חדשות לחג ולהם תיהיה מתנה שממש לא בא לי לקנות.
  • אוקיי ומה עם פתרון ביניים - לתת כסף אבל להבהיר שאת יכולה לתת רק 50?
    במילא זו תהיה מתנה גדולה מכולם אז מה יקרה אם תתנו פחות?
    הרי גם ככה ממה שאת מתארת אין לך מה לצפות לתמורה מדהימה מדי כשאת תהיי במקומם.
    אז תתני פחות ושיעשו עם זה מה שצריך וזהו.

• לא זה לא נעים לתת להם רק 50 והם יתנו 100.אני יקנה לבד בגד חמוד......
    למשל גגמא לבחור מעצבן.....היתה להם מסיבה שהם ערכו לבת שלהם.....גיסתי הזמינה אותי במייל אפילו לא בטלפון..ואפילו לא אמרה שעה -במוצ"ש זה היה...הוא מתקשר חצי שעה אחרי שבת ואומר במילים אלו "אל תגיעו עכשיו...עוד קצת שכחנו להגיד שעה..." ככה בלי "נשמח לראותכם" או במילים אחרות "שכחנו לנגיד שעה נשמח שתבואו ב8 " זה סוג האופי שלו..............
    וזה מעצבן!!!!באמת אניי ממש מממש מממש לא מחבבבת אותו.
  • טוב עם יחס כזה אני באמת מבינה אותך

• מעצבן אבל מה לעשות?? משפחה לא בוחרים

שיחקו תאמה שקל ושייחנקו איתם
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה