התייעצות (קצת ארוך) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    הייתי עם התקן מירנה כשנה, לאחרונה הורדתי את ההתקן מכייון שהיו לי דימומים רבים במשך כל החודש..את ההתקן היה קשה להציא כיוון שהחוט הסתבך בדופן הרחם. לאחר הוצאת ההתקן עדיין היו דימומים כל שבועיים. בבידקה שללו ציסטות ומיומות.לאחרונה הופיעו כאבים די חזקים באיזור רחם. הלכתי לרופא כאשר כיומיים לאחר הדימומים על מנת לבדוק. אמר שרואה עדיין נוזל ברחם שיכול להיות דם או הריון צעיר מאוד. וגם אמר שרואה בשחלה 2 ביציות ובשחלה השניה זקיק בשל....בנוסף אמר שמה שאני מתארת יכול להעיד על דלקת ברחם.או על הריון צעיר מאוד.בכל מקרה מאז היו עוד קצת דימומים וכאבים. בדיקת דם להריון כ12 ימים לאחר הביקור אצל הרופא יצאה שלילית. האם יכול להיות שבכל זאת אני בהריון ובדקתי מוקדם מדי?מתי כדאי לבדוק שוב?תודה רבה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    התשובה היא כללית מאוד כי חסרים פרטים.
    השילוב של כאבים, דימומים לאחר הוצאת התקן מסובכת היא מצב מדאיג וחייבים לשלול/ולטפל באפשרות של דלקת ו/או פגיעה ברחם.
    - נשאלת השאלה החשובה - מתי הוצא ההתקן ?

    לא יכול להיות שמדובר בהריון צעיר כי אז בדיקת הבתא הייתה חיובית, כך שאו שבדקת מוקדם מידיי או שאת לא בהריון.
    - כאן השאלה החשובה היא מתי הייתה הווסת האחרונה ?

    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה