גמילה מטיטולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    לא הייתי פה הרבה זמן. אני כותבת כי אני זקוקה לתמיכה. בני יהיה בן 4 במאי. ניסינו לגמול אותו לפני חצי שנה, אבל אז הוא נכנס לגן חדש והגננת ביקשה לחכות. עכשיו בפסח התחלתי גמילה. אני לא מפסיקה לבכות. אני מיואשת. הילד לא מבין מה אני אומרת. הייתכן שאינו יכול לשלוט בסוגרים? אני סבירה אלף פעם: כשיהיה פיפי וקקי תגיד לאמא. הוא אומר לי בסדר ואז עושה הכול בתחתונים. אתן בטח יודעות איך זה כשיש קקי בתחתונים, הכול מרוח עליו. אני לא יכולה כבר נפשית. זה מדכא אותי. אולי אני מגזימה, אבל ככה זה אצל כולם? למה הוא לא אומר לי כשהוא רוצה?
    צריכה עזרה

3 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי את לא צריכה לחכות שהוא יבוא ויגיד לך. פשוט כל חצי שעה תקחי אותו
    לשירותים, תגידי לו "בוא נבדוק אם יש לך פיפי/קקי". אני מאמינה שמהר מאוד
    הוא יקלוט את העניין. צריך הרבה סבלנות ובשום פנים ואופן אל תראי לו שאת
    מיואשת/מאוכזבת ואל תכעסי עליו. אם יש פספוסים תגידי לו שזה לא נורא ושפעם
    הבאה נעשה בשירותים.
    בהצלחה!

• אני לא יודעת לייעץ לך כי אין לי נסיון בזה. אבל אולי תשאלי במאמזון בפייסבוק
    בטוח שיהיו המון תגובות מניסיון של נשים... חוץ מזה הבנתי שיש סדנאות גמילה ועזרה מקצועית יכולה להועיל גם לך וגם לקטנצ'יק שלך שאין לי ספק שמתוסכל בעצמו...

• בגיל הזה כבר ממש צריכה להיות מודעות
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה