סתם בשביל ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    הייתי משתתפת יחסית פעילה ( לרוב קוראת פחות מגיבה.. )בעבר ורק רציתי לספר לכן משהו כדי לעודד!
    הריון ראשון נכנסתי טבעי ומיד , הריון שני נכנסתי להריון לאחר שנה וחצי של טיפולים שכללו הזרעות + הריון חוץ רחמי + 3. ivf.וללא סיבה מדוע אני לא נקלטת גם אני וגם בעלי עברנו בדיקות והכל תקין. ברוך השם נקלטתי הריון תקין ולידה תקינה ותינוקת מהממת .
    לאחר הלידה קיבלתי וסת ראשון ולאחר הוסת השני המחזור לא הגיעעעעע נקלטתי להריון טבעיייייי שוב .
    היה חשוב לי לשתף ולומר שהלחץ הנפשי עוצר הרבה פעמים מה שגורם לעיכוב ובסופו של דבר אלוהים נותן לכולןןןןן
    שיהיה לכולכן חג שמח ובשורות טובות !
4 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף לשמוע סיפורים כאלו
  • באמת כיייף לשמוע נותן הרגשה טובה !! בהצלחה!!
  • באמת כיייף לשמוע נותן הרגשה טובה !! בהצלחה!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה