התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    הייתי עם התקן מירנה כשנה, לאחרונה הורדתי את ההתקן מכייון שהיו לי דימומים רבים במשך כל החודש..את ההתקן היה קשה להציא כיוון שהחוט הסתבך בדופן הרחם. לאחר הוצאת ההתקן עדיין היו דימומים כל שבועיים. בבידקה שללו ציסטות ומיומות.לאחרונה הופיעו כאבים די חזקים באיזור רחם. הלכתי לרופא כאשר כיומיים לאחר הדימומים על מנת לבדוק. אמר שרואה עדיין נוזל ברחם שיכול להיות דם או הריון צעיר מאוד. וגם אמר שרואה בשחלה 2 ביציות ובשחלה השניה זקיק בשל....בנוסף אמר שמה שאני מתארת יכול להעיד על דלקת ברחם.או על הריון צעיר מאוד.בכל מקרה מאז היו עוד קצת דימומים וכאבים. בדיקת דם להריון כ12 ימים לאחר הביקור אצל הרופא יצאה שלילית. האם יכול להיות שבכל זאת אני בהריון ובדקתי מוקדם מדי?מתי כדאי לבדוק שוב?תודה רבה!
7 תגובות
עמוד 1

• תראי... זה לא פורום רפואי, אז יהיה קשה לענות לך כאן.
    הרופא נתן לך תרופות?
    הוא אמר שיש אולי זיהום או דלקת בגלל ההתקן בלי זיהום? אם יש סכנה לזיהום את חייבת טיפול. זה רחם! יש רק אחד כזה ואת בטח רוצה עוד הריונות.
    את חייבת לדרוש מהרופא הסבר מלא מה הוא מתכוון לעשות. אל תזניחי את זה.

• הי קרן,
    הוא לא אמר זיהום אלא דלקת. נתן לי תרופה אבל אמר לא לקחת אותה עד שאדע בוודאות שאני לא בהריון כי התרופה הזו אסורה בהריון.
    אני ממתינה לסופשבוע אם לא אקבל מחזור אלך אליו ואבדוק אם יש הריון או שאפשר להתחיל את התרופה.
    הקטע הוא שאם אני בהריון ויש גם דלקת.. אולי גם זה מצב מסוכן קצת לא?
  • מאמי תחכי כמה ימים תבדקי אם את בהריון אם לא תתחילי בתרופה
    ואם כן אני ויש דלקת אני מאמינה שרופא ידע איך לטפל הלי לפגוע בהריון

• מה שהוא נתן לך זה סוג של סטרואידים במקרה?

אני חושבת שכדאי לעשות עוד בדיקת דם להריון כמה ימים אחרי הבדיקה שכבר עשית. אם את בהריון כבר תראי בטא גבוהה מספיק עד אז, אני מתארת לעצמי.

• יו אני מקווה שלא סטרואידים....
    בכל מקרה אחכה עוד כמה ימים ונבדוק שוב
    תודה לכן בנות
  • הסיפור שלך מורכב מדי. אני הייתי הולכת שוב לרופא.

בשטרות טובות
    פייס: ortal_hori

• תודה!
    אני אכן הולכת בתחילת השבוע
    אגב התרופה היא דוקסילין. מישהי מכירה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה