היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני נוסעת מחר עם הילד לירושלים איך שם? קר? חם? אפשרי להלביש לו חולצה קצרה? ואם לא אז לי כדאי?........ תודה
9 תגובות
עמוד 1
היי, ממש לא חולצה קצרה. עדיין קריר. אני מלבישה עדיין גופיה ופוטר והיום בבוקר גם שמתי פוטר נוסף.... הבנתי שמחר אמור להתחמם, אבל אני הייתי שמה שתי שכבות ומקסימום מורידה. תהנו
שימי 2 שכבות ומקסימום תורידי כי בבוקר עוד קריר
מאמי בשעות הבוקר אני מלבישה גופיה ארוכה וגטקס ועלזה טרנינג וככה ב5 מוסיפה להם עוד קפוצון..אומנם יש שמש ונראה שחם אבל עדין קר ובמיוחד בערב שנהיה קרררר מאוד... מציעה לך להלביש אותו טוב אל תיקחי סיכונים.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
בירושלים כמעט תמיד קר! יקח זמן עד שיהיה אפשר ללכת שם בבגדים קצרים.
תלבישי אותו טוב! מקסימום לקלף שכבות
ותבררי טוב טוב לאן את צריכה להגיע ומאיפה ואיך אפשרי, כי חצי עיר חסומה לכבודו של אובמה..
ב. אם זה לא ממש דחוף מציעה לך לא להגיע כל העיר פקוקה בגלל המנחוס אומה
תות-בננה ממש צודקת
אם זה לא דחוף אל תתקרבי לירושלים.. מה שהולך שם עם אובמה
היום בצהריים הלכתי עם קצר והבן שלי לבש 2 שכבות דקות. בערב קר וצריך ארוך. מחר יהיה יותר חם אז את יכולה ללכת עם קצר והבן שלך עם מעבר ולערב סוודרים. אבל מנסיון שלי לכל מי שלא ירושלמי יהיה קר אפילו בקיץ
תודה בנות! זה כן ממש דחוף כי יש לבן דוד שלי בר מצווה בכותל אנחנו נוסעים כל המשפחה ולמזלי יש הסעות לשם (אוטובוס)