היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות אני מחפשת לאגמי טיולון.. אני מחפשת עגלה שקלה ונוחה לקיפול ושיהיו לה כמה מצבי שכיבה וישיבה.. יש הצעות? וכמובן יפה.. אה ותוסיפי לי מ חיר
23 תגובות
עמוד 1
אחרי שקראתי כאן את המחירים אני חייבת לציין שיש לי את העגלה מגיל 0 ולכן התלהבתי מהמחיר. הייתי קונה משהו אחר זול אם זה רק לצורך טיולון...
לאחי יש ביבי גוגר היא מתקפלת ביד אחת וממש נוחה
תודה יש עוד הצעות?
מיכל קניתי לאמה לפני שבועיים טיולון של ציקו ממוצצים מעולה 500 ש״ח
לנו יש כזה - אינפנטי RM-198, עולה בין 300 ל450 ש"ח. אני מתה על העגלה הזאת.
גם לנו יש צ'יקו אם זכור לי נכון עלה 260 דרך קופון מהאינטרנט (בייביבאז נראה לי)
טיולון של good baby בבייביז 300 ש״ח דגם portable חבל להשקיע יותר מזה לטעמי....
מרוצה מאוד!!! וגם מעיין מרוצה!!
__ מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל... __
"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"
יש לי 2 טיולונים אחד קבוע באוטו, קל ונוח מתקפל בצורת מטרייה כמו של יוליה- מומלץ בחום!!!! עלתה לי 470₪ ועוד עגלה שקניתי לליאם לא מזמן של איזי בייבי צבע פוקסיה מעלף עלתה לי במבצע 550₪
לי יש סייבקס דגם טופז עלה לי 880
תודה בנות איך ציקו?
לא מזמן קניתי טיולון מטריה במוצצים של אינפנטי סביבות 350 ש"ח. טיולון מואד קל במשקל וקל לקיפול שוקל סביב 5 קילו עם שכיבה של 180 מעלות. אני מאוד אוהבת את הטיולון אם זה מעניין אותך אני אצלם כי יש להם הרבה אינפנטי אבל זה מאוד קל.
]
לי יש ציקו light way אחלה טיולון!עולה 450-500
תראי אנחנו הלכנו על הדגם הכי פשוט יש לנו את המוצי המהממת שלנו פשוט חבל לי עליה לטווח הרחוק ברגע שנהוראי הראה סימני הליכה איחסנתי את המוצי (לתהל) וקנינו את הציקו מבחינתי זה טיולון חולף שלא יהיה לי אכפת להחליף כל שנה הרי בסופו של דבר הקלות והחוסר סרבול, זה מה שהצטרכתי. ב"ה אין תלונות אנחנו נהנים ממנו מאוד. ברור לי שתהל תגדל לא יפריע לי לקנות חדש (מבחינת המחיר)
אבל אם אין לכם טיולון בכלל ואת מחפשת אחד שישרת אותך לטווח הרחוק הייתי ממליצה לך להשקיע ואם מדובר בציקו ללכת על הדגם היותר מהודר ואיכותי. תלוי, שוב, בטווח ובפרק הזמן שתרצי בו שימוש אם את מחפשת טיולון נינוח וחמוד וזמני - תקני את שלנו אני ממליצה בחום
לי יש את הציקו כמו של אחווה ואני ממש מרוצה קל מתקפל מטריה ואמה ממש מבסוטית הוא גם יותר מרופד כזה שזה היה ממש חשוב בקיצור מרוצה עד השמיים
תודה רבה בנות קניתי את הציקו בצבע ורוד פוקסיה ב500 שקל שירשת אותנו.. מן הסתם בילד הבא בע"ה נקנה חדש
אותה קניתי.
האם מדובר בעגלות ציקו שאתן דיברתן עליהם?
מיכלי
לי יש אינפיניטי מטרו שזה דגם משופר של הrm198 ממליצה בחום
בפתח תקוה - תינוקות זה אנחנו 400 שח
כן מה שקנית זה light way את תהני מהעגלה מאוד!
תודה אורטלי אבל קניתי כבר את הציקו נראה לי אחלה של עגלה555
תתחדשו מאמי ונשיקות לאגמי, שיהיו לה נסיעות מהנות בעגלה!
תתחדשו
כן כן זו העגלה כמו של אמה מעולההה את תהיה מרוצה מאוד
אויש אין על ציקו עגלות מעולות יש להן!! תהני מכל רגע פייס: ortal_hori