הצילו אני מתחרפנת!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל ההריון הזה עבר לי מהר מאוד כי עבדתי אבל דווקא בחודש התשיעי משבוע 37 יצאתי לחופש פסח ועכשיו הזמן התחיל לזחול!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כבר מתחרפנת ולא יודעת איך להעביר את הזמן. כל יום נראה לי שבוע!!!!!
    אז יצאתי כמעט כל יום להסתובב בחוץ, קצת שופינג, קצת משפחה, המון נקיונות פסח ואירגון חדר של הקטנה אבל הזמן לא זז לי. כל התכווצות אני מתפללת שזה תחילת ציר, כל פיפי שאני צריכה אני בודקת אם אני יכולה להתאפק או לא כי אולי זה ירידת מים ומתאכזבת שאני מתאפקת.
    תנו עוד רעיונות איך להעביר את הזמן!!!!!!!!!!!
    אולי סרטים טובים שאפשר לראות באינטרנט??????

כל דבר!

1 תגובות
עמוד 1
  • סופי המתוקה!
    זה בסוף יגיע, מבטיחה.
    אפילו יותר מהר ממה שאת חושבת.

דברים להעברת הזמן:
    1. ניקיונות - זה גם מומלץ לזירוז לידה... (בנוסף לסקס סוער)
    2. סדרות - האנטומיה של גריי, נמלטים, עקרות בית נואשות (בדיוק סדרה להורמונאליות - תצפי לים דמעות!), האוס, משחקי הכס.
    הכל אפשר להוריד ביו טורנט בעונות שלמות.
    3. את יכולה לראות סרטים לפי נושאים: אפוסים תקופתיים (אם מעניין אותך - ז'אן ד'ארק, אליזבת', שלושת המוסקטרים וועוד), סרטי פעולה, קומדיות.
    בעלי ואני חובבי סרטים - אני יכולה לשלוח לך רשימה שלמה לפי נושאים.
    4. אפשר להתחיל ללמוד ספרדית - תקני שיחון בסטימצקי ותתחילי לדבר... (בחיי שאפשר תוך כמה ימים כבר לדבר כבר משפטים שלמים וזה תופס המון המון זמן).
    5. נסיעה לצפון עם חברה משועממת - אני בהריון של מיקה נסעתי לשלושה ימים עם עוד זוג לטיול אוהלים - אבל זו רק אני, אפשר גם צימר או בית הארחה.
    יש המון מקומות יפים לטייל (גם להריוניות כבדות - אם בא לך אתן לך המון מסלולים, אתרים ורעיונות)
    6. ספרים, ספרים, ספרים ושוב ספרים! אם את חובבת, זה בהחלט הזמן הנכון.
    זה יכול לשרוף ימים שלמים, ובאמת שלא יהיה לך זמן אחרי הלידה לקרוא אפילו הוראות הכנה של מטרנה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה