רוצה לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הייתי אמורה לעשות סקירה שניה ... בקופה ,קבעתי תור כבר בפברואר.
    בבוקר בדקתי במקרה באינטרנט איפה בדיוק זה נמצא ונכנסתי לאתר לראות את הפרטים . להפתעתי לא היה זכר לתור ...אמרתי אולי טעות - ירדנו לחניה ונכנסתי לאוטו והתקשרתי למוקד תורים - גיליתי שבמרפאה ביטלו לי את התור כי הרופא בחופש . רק שלא עידכנו אותי ! הם טענו שניסו להשיג אותי . כעסתי . בסוף לא היה בשום מקום תור וחזרתי הביתה ... קבענו ל10.4 תור חדש במרפאה אחרת . גם ככה אין לי חשק לכל הבדיקות האלה -לא רוצה רופאים ,לא רוצה ללדת בבית חולים -לא רוצה שיגידו לי מה לעשות - נמאס לי מכל הדברים שעושים בלי לשאול אפילו ... כמו חתך חיץ ,מיילדת אפילו לא מודיעה שהיא הולכת לחתוך,זירוזים שניתנים שלא לצורך ברוב המקרים ...אני רוצה ללדת איך שאני רוצה -בלי היסטריה ,בלי לחץ -בשקט ,בלי אורות של פלורוסנט ,בלי סטופר . לא יכולה ללדת בבית כ בעלי לא יעמוד בלחץ הזה ובסיכוי הקטן שישתבש משהו ...רוצה להקשיב לגוף שלי ולא להוראות של מישהו אחר ... אבל למי יהיה כוח להתמודד ולהיות אסרטיבית -ולמה בכלל אני צריכה לחשוב להיות אסרטיבית בלידה שלי??!? נכון שזה עדיין רחוק . יש לי עוד זמן לחשוב על הכל -אבל כל שבוע שעובר אני יותר ויותר נכנסת לבועה ,מתכנסת בתוך עצמי ...
17 תגובות
עמוד 1
  • מכירה את זה!?
    פייס: ortal_hori

• כן - ויש חדר לידה טבעית חינם במאיר . שם אני אלד -זה קרוב לבית -אני כבר ילדתי שם ומכירה את הצוות - אני מרגישה אחרת לגמרי מהלידה הקודמת -בוגרת יותר וגם יודע מה אני רוצה .
  • את גדולה מהחיים
    אני לא הייתי מסוגלת
    אפילו לא לחשוב על זה...

עם איתמר ילדת טבעי?

• אם את לא רוצה בדיקת סקירה את לא חייבת, פה דווקא פחות לחץ והסטריה מבחינת המוסדות הרפואיים
  • אוי מבינה כל כך לליבך..
    אחרי הלידה הראשונה, בה הייתי לגמרי בידי הרופאים.. ודי בשוק!
    עשו לי זירוזים כי לפי דעת הרופא הלידה לא התקדמה בקצב מספיק מהיר.. ועוד ועוד..

בלידה השנייה באתי ואמרתי- אני צריכה להיות אסרטיבית הפעם!!!
    תכננתי בראש בדיוק איך אני עומדת על שלי וכו'..
    ובסוף הגעתי עם ירידת מים, פתיחה 10, ולידה של 10 דק'...
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • חינם זה לא מחייב שהוא יהיה פנוי....במקרה אצלי בלידה הזו הוא כן היה

• יואו',פיתוש,מילה במילה הלידות שלי היו כמו 2 הראשונות שלך!

בע"ה לידה 3 אצלי,טיבעית,מהירה וקלילה
    shira

• מרווה - את מאוד חיזקת אותי בשיה שלנו ... פשוט הרגשתי קצת תיסכול היום . אבל גם אני מאוד חיובית מטבעי כך שגם אני לא התבאסתי - רק חבל שאני אצטרך להפסיד שיעור בשביל זה .
    פיתוש הלוואי עליי הלידות שלך !!! זה מה שאני מאחלת לעצמי - להגיע עם פתיחה 10 ופשוט ללדת - אם תהיה הזדמנות אז גם לא הספיק וללדת עוד בבית
  • מאיה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • פלפלת,
    היתה לי בול לידה-שנייה כמותך,כמה מיוחד,עוצמתי ומרגש,עד היום להיזכר!
    זה מוכיח כמה שיש בנו הנשים את היכולות הללו בטבע!

שמעתי,שניתן לקבל את החדר-לידה טיבעי,רק אם במקרה הוא פנוי.

אני קניתי אותו בקטע-פרטי,מודה! חבל,שזהו המצב,שצריך להתעקש על טיבעי.

מיוש,אני באמת מאחלת לך שתלדי טיבעי בבית,בבוקר,בשקט ובשלווה-פנימית עד שבעלך יגיע מהעבודה
    shira

• פילפלת ומרווה
  • דרך אגב מאיה באף לידה שלי לא עשו לי חיתוך להפך המיילדת עשה הכול כדי שלא אקרע עשתה עיסוי עם שמן שקדים והכול גם בלידה הראשונה שהיה ירידה בדופק לב העובר היא לא מהירה לחתוך.
    ואני חולקת על דעתה של מרווה

• פלפלפת את פשוט מקסימה
    shira

• מרווה כיף לקרוא את התגובה שלך

• ולי לא מגיע חיבוק?

• פלפלת
    shira