לידר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז איך הלך לכם בלילה?
    איך נימי התאקלם בלילה הראשון שלו בחדר?
    ואיך את? השלמת עם ההיפרדות הזמנית?

אני שואלת כאן
    אין לי פייס לשאול אישית

12 תגובות
עמוד 1
  • איזו מותק את!

היה סה״כ בסדר... אני במקביל מנסה ללמד אותו להרדם לבד ולא תוך כידי הנקה כך שזה קצת קשה אבל התמדה התמדה התמדה ויהיה בסדר...

בלילה שהעברתי אותו כמובן שהבייבי סנס הפסיק לעבוד( נשבר הכפתור הפעלה...) אז ישנתי בחדר איתו על ספה נפתחת של ההנקה....

נראה לי שאם השיניים לא היו מציקות לו הוא ישן יותר טוב מאשר איתנו בחדר...

• כל הכבוד על ההתמדה
    הצחקת אותי שישנת לידו בספה הנפתחת

• איזה מוצץ ואיזה נעליים.... ברגע שאני מנסה להכניס לו מוצץ לפה הוא בהתחלה מנסה להוציא עם הלשון שזה לא עוזר קולות הקאה ושזה לא עוזר הוא מתחיל לצרוח....

עכשיו שהוא למד לתפוס דברים ולהכניס לפה אני נותנת לו לשחק עם זה... נראה אם זה יעבוד.
    בשורה התחתונה לא כלכך מפריע לי שהוא בלי..

• סורי שאני נדחפת
  • אמממממ
    כן

• כן מאמוש!!!!!!!!!

שמתי לב כבר בשבוע שעבר

חיפשתי אותך רציתי לפטפט ולראות את נהוראי היפיוף 5555555 ואמרתי משהו לא הגיוני היא נעלמה!!!

מה נמאס לך מהפייס?
    אני גם לא הכי אוהבת את כל השיתוף הזה.. אז לא שמה תמונות ולא משתפת יותר מידי... בעיקר קוראת במאמאזון ובעוד קבוצות
  • איזו מאמי שאת!!!
    האמת לא עמדתי בעניין הזה
    אהבתי את הפייס
    התמכרתי
    העליתי תמונות שלי ושל נהוראי
    וזה משהו שאבוי, בחיים לא הייתי עושה
    כל היום חייבת להציץ... דוחה כלים וספונג'ה בשביל עוד רגע של חסד
    ודיי.
    לא רגילה לראות תעצמי ככה

• בהצלחה מאמוש במעבר... תעדכני איך מתקדם.
    אני עדיין לא העברתי... הזמנו את האינטרקום ועדיין לא קיבלנו ובינתיים כיף לי איתו בחדר אז זה נראה לי יותר תירוץ בשבילי להישאר איתו עוד קצת

• בהצלחה מאמוש במעבר... תעדכני איך מתקדם.
    אני עדיין לא העברתי... הזמנו את האינטרקום ועדיין לא קיבלנו ובינתיים כיף לי איתו בחדר אז זה נראה לי יותר תירוץ בשבילי להישאר איתו עוד קצת

• שירוש בובי

זה באמת ממכר... במיוחד התמונות

אולי יום אחד תפתחי שוב... אבל בלי להתמכר
  • תודה יפתי

• מחזיקה אצבעות שתבואו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה