יכול להיות שילדה בת שנה ו-4 עוד לא עומדת?!?!?!?!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת של דוד שלי, שהיא הכי מתוקה שיש וחברה של תות שלי,

עוד לא עומדת!! זה הגיוני?

אני כמובן לא באה מתוך ביקורת אלא דאגה.

אופק גם התחילה ללכת מאוחר לפני חודשיים בלבד, אבל היא נעמדה בגיל 10 חודשים.

הבת של דוד שלי אפילו לא יכולה לעמוד עם תמיכה בכלל בכלל

אולי זה קשור לעובדה שמגיל לידה היא הייתה רק אבל רק בטרמפולינה ואז קשורה כל היום בכיסא אוכל בקושי על הרצפה ועכשיו רוב היום בלול. כל הזמן אמרתי לאישתו של דודי לשים אותה על הרצפה וכל הזמן היו לה תירוצים.. קר מידי חם מידי...

אמרתי לה שכדאי לה לבדוק את זה אז היא אמרה לי שזה ממש לא נורא ולא יקרה כלום אם היא תלך בגיל שנתיים... זה נכון???
9 תגובות
עמוד 1
  • אין לי ניסיון בזה .. אבל לפי אחיינים שלי וילדים אחרים
    זה נשמע לי לא טוב בכלללל ...
    אחיין שלי בן 9 חודשים והוא עומד עם תמיכה ...
  • האמת נשמע שמשהו לא בסדר....נראה לי שהיא כבר מזמן הייתה צריכה ללכת לאורטופד שיבדוק אותה. זה מה שאני הייתי עושה, בכל מקרה...

• אם הבת הקטנה בת 8, אז היא אמא טריה שוב פעם
  • אה.......
    שכחתי והיא גם לא זוחלת
  • תראי הילדה שלי נעמדה בפעם הראשונה בגיל 10 חודשים והתחילה לעשות צעדים בגיל שנה ו3 וממש ללכת בגיל שנה ו4.
    מה שאת מספרת זה נשמע ממש לא תקין, וגם שהיא לא זוחלת..
    היא הייתה אמורה כבר מזמן לקחת אותה לאורטופד ולא להזניח.
    ובכלל לא הבנתי למה בעצם היא כל הזמן קשורה או בלול?
    שתשחרר אותה וזה מאוד עצוב שככה היא סגורה כל היום
  • יש כל מיני סגנונות זחילה , זה אולי ישמע מוזר אבל יש ילדים שזוחליםמבתנוחת ישיבה וזה נחשב לזחילה.
    בהחלט לא נשמע תקין שהילדה לא עומדת בגילה.
    יתכן שהאם מודעת שיש בעיה ושהילדה בטיפול אבל לא רוצים לספר ?...

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }

• משהו לא בסדר. או שהיא לא מספרת לך או שהיא לא בדקה את זה.
    תשאלי את דוד שלך ישירות. תגידי שאת מודאגת ושכדאי לבדוק. גם תזכירי לו שפיזיותרפיה לא תעלה לו כסף.

ומהרררררררר להעיף את הלול.

• זחילה על התחת זה גם סוג לא תקין של זחילה ויכול להעיד על עיכוב התפתחותי-מוטורי וחובה לבדוק את זה
    זה שיש לה 2 בנות גדולות מנישואים קודמים לא אומר שהיא זוכרת איך צריך לטפל בתינוקת ובאיזה קצב היא צריכה להתפתח
    בכלל לא ברור לי למה תינוק צריך לבלות את רוב יומו קשור לכסא או תקוע בלול בלי תזוזה...
    תדברי עם דוד שלך ישירות ותגידי שחשוב מאוד לקחת אותה לאבחון אצל פיזיותרפיסט ולטפל בזה כדי שלא יהיו עיכובים התפתחותיים חמורים יותר בגיל מאוחר יותר
    בנוסף לא ברור לי למה לא מאירים את עיניה של האמא בטיפת חלב... ברוב המקומות נוהגים להלחיץ אמהות יתר על המידה על דברים הרבה יותר פעוטים מזה
    אז מוזר שהיא לא קיבלה שטיפה שם עדיין

• דיברתי איתם
    דווקא הם לא מתביישים בכלום. היא תמיד אמרה לי שהטיפת חלב כעסו עליה והרופא התפתחות תמיד נתן המון ביקורת
    היא אומרת שזה לא מזיז לה כי בעינייה הילדה מתפתחת טוב מאוד.

עכשיו היא סוף סוף קבעה פיזוטרפיה אבל לא נראה לי שהיא תתמיד בזה.

גם לי עצוב נורא שהיא כל היום קשורה בכסא אוכל או יושבת בלול.

אמא שלה אוהבת אןתה מאוד אבל הכי דואגת לה לאוכל. אמרתי לה שבגיל כזה לא צריך בקבוק אחרי כל ארוחת מוצקים והיא עדיין ממשיכה לתת בקבוק אחרי כל ארוחה

מקווה שיהיה בסדר אצל הפזיוטרפיסט והיא תטופל...! היא כ" כ מתוקה!!! זה לא פייר :-(

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה