גונל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב..

אז אחרי כמה סבבים של איקקלומין, עברנו לשלב הזריקות (גונל) ואחר כך ייתכן השבחת זרע והזרעה.
    קצת חוששת....מפחדת להזריק.. מפחדת מתופעות לוואי, מלהשמין ומכל ההתערבות הזאת בטבע
    מפחדת מהזרעה האם זה כואב?

אשמח לקבל טיפים, עידוד, תמיכה וסתם חיבוק:)

שיהיה בהצלחה לכולנו!!
    וכמובן חג שמח וכשר
23 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק! מזל טוב על ההתקדמות, מקווה והיא תניב תוצאות

• היי מיטלוש
    נראה שאנחנו ממש מקבילות בתהליכים שאנחנו עוברות.
    אני גם מתחילה עם הזריקות ב 3/4 ובגלל הפחד שלי מזריקות ומחטים אני לוקחת איתי את בעלי, שהרופא ילמד אותו איך עושים את זה והוא יעשה לי...אני לא מסוגלת לחשוב בכלל על להזריק לעצמי...
    ובקשר לתופעות הלוואי....
    אצלי אין ספק שהן קיימות. ההורמונים פשוט משתלטים עלי. אם זה במצבי רוח ואם אפילו....הלכתי עם אמא שלי לחפש בגדים לפסח ומרוב התסכול שלא הצלחתי למצוא מכנסיים התחלתי לבכות באמצע הקניון...פאדיחות.
    אז....אני מאחלת לנו שנהיה הכי חזקות ושזה השלב האחרון בתהליך הזה...
    ושנסיים את הזריקות עם 9 חודשים עגלגלים ויפים!!!
    ואם את רוצה לשתף ולהשוות, בכיף :)
    שיהיה חג פסח שמח!!!!
  • היי בנות!!!
    תודה על המענה! האמת שהכי מפחיד אותי זאת הבטן הורמונים הזאת כי קשה לי עם המבטים והשאלות של כל האנשים החסרי טקט או איחולי מזל טוב למיניהם על הבטן הקטנה שצמחה..

ענברית אנחנו באמת באותה התקדמות, מקווה שנצליח וכמה שיותר מהר!!
    את הולכת למומחה פוריות?
    איזה מינון קיבלת להזריק?
    כיף לך שהבעל מוכן להזריק, אצלי הוא מפחד וגם אני מפחדת אז בנתיים אין לי מושג מי יעשה את זה.......
    איך את יודעת מתי את מתחילה להזריק? לי נתנו כדורים לקבל מחזור ואחרי כמה ימים להתחיל
    (אני מחכה עם הכדורים לקבל מחזור כדי שלא יפול בחג)
  • היי ממוש, לגבי הבטן - אין מה לעשות, שאנשים יסתכלו בעיה שלהם... הבטן תרד אחרי הלידה...

• היי מותק
    רופא הנשים שלי הוא מומחה לפוריות, ככה שתודה לאל לא הייתי צריכה ללכת לרופא חדש שאני לא מכירה וכאלה...
    עוד לא קיבלתי את המינון ואת ההנחיות, אבל קיבלתי גם כן את הכדורים לקבלת המחזור (סיימתי אותם ביום חמישי, עכשיו מחכה שיגיע המחזור) וקבענו תור בין מתי שהרופא שלי חוזר לחול לבין מתי שאני טסה לחול עם זמן למעקב :)
    הוא גם אמר לי בבוקר של אותו תור לעשות בדיקת דם. תבדקי גם אם את לא צריכה לעשות...
    ובנוגע לבעל...הוא לא מתלהב מזה. המחשבה של להכאיב לי לא עושה לו טוב אבל...אין ברירה.
    שמעתי שאפשר ללכת לאחות בקופת חולים והיא תזריק לך, תבדקי את זה.
    את הולכת למומחה פוריות?
    מאיפה את?
  • בדקתי עם המרפאת אחיות והן עובדות בשעות הבוקר עד 12 זה לא שעה קצת מוקדמת? נראה לי שנהוג להזריק בערב אבל אם אפשר גם בבוקר אז אני אלך אליהן...אני מעדיפהה

בכל מקרה, הבעל קצת נלחץ מכל הרעיון של הזריקותוחושב שזה עוד מוקדם, הוא רוצה שנלך לרופא שלי הרגיל ולשמוע מה הוא אומר על הפרוטקול שקבע המומחה ושאם הוא גם יחשוב שזה הטיפול שצריך אז נתחיל...הוא ממש בהיסטריה מהזריקות האלה!!

אני מתל אביב ואת?

שיהיה לכן חג שמח נשמות!!! תודה על המענה והטיפים שלכן :)
  • אני לא חושבת שיש לו מה להלחץ...עדיף להתקדם מהר ולא להתקע עם האולי יעבוד טבעי, במיוחד במצבנו כש....לא קורה כלום טבעי (זאת דעתי לפחות...)
    ונראה לי שאם מומחה פוריות אמר לך שזה השלב הבא...אז צריך להקשיב לו ולא לרופא הקבוע...

אני מפרדס חנה, אבל נוסעת לרופא בחיפה. הייתי מציעה לך לנסוע אליו אבל...אם היית גרה יותר קרוב. מת"א אין טעם :)
    חג נפלא!!
  • היי בובה!!
    אז האמת שהרופא המליץ לפנות למומחה פריון וחושב שצריך להתחיל עם הזריקות
    אני מתחילה מחר עם כדורים כדי לקבל מחזור ואמרו לי שאני אקבל להתקשר ויגידו לי מתי להתחיל להזריק..

אגב איך הבדיקת זרע של בעלך?
  • אז זהו, שעוד לא נעשתה בדיקה כזאת..בעלי נרתע ממנה ממש (אני מבינה אותו) והרופא אמר שבגלל שבטוח שאצלי יש בעייה אז אין ככ צורך לעשות. למרות שכשנלך ביחד לרופא אני אבקש ממנו הפנייה בשביל בעלי כי...למה לא לכסות גם את הפינה הזאת?
    אתם עשיתם? יצא תקין?
  • ואתם עושים הזרעה?

בעלי עשה בדיקה אחת שיצאה לא טובה ושבוע הבא צריך לעשות עוד אחת ואם גם היא לא תצא טובה אז עושים הזרעה
    אם תצא טובה...אז ננסה טבעי (בעלי נרתע מהקטע של ההזרעה) מבינה אותו....

מה המינון שאת תזריקי?
  • כרגע אנחנו עושים הכל טבעי (חוץ מהזריקות כמובן)
    ו....את המינון אני עוד לא יודעת. אני אדע הכל ביום רביעי הבא...כשאהיה אצל הרופא.
    איזה מינון את לוקחת?
  • 50 אני חושבת שזה הכי נמוך..
    תעשו בדיקת זרע, תמיד טוב לדעת בפרט שאנחנו עוברות את כל התהליך הלא נעים הזה

בת כמה את?
  • כן, הוא יעשה את הבדיקה. אני אבקש מהרופא נשים שייתן לו הפנייה.
    אני בת 26.5, ואת?
  • 27
    תעדכני אותי מתי את מתחילה עם ההזרקות :)
  • היי בנות חייבת להגיד לשתיכן שאין מה לפחד מהזריקות!!!! אני כלכך פחדתי מהן ולא ידעתי איך אעשה את זה ובעלי אמר שהוא יזריק לי ובאמת בא איתי לאחות ללמוד והכל וברגע האמת פשוט לא היה מסוגל לדקור אותי כי אמר שזה מפחיד לתקוע את זה במישהו זה לא כמו בעצמך שאת מרגישה.... יש בזה משהו בקיצור נשארתי עם המזרק ביד ועשיתי את זה לבד וזה שטויותתתתת מבחינת הכאב כבר ידעתי שלא כואב מהזריקה הראשונה שהאחות עשתה לי אבל גם להזריק לעצמי היה ממש שטויותתתת זו זריקה לא כואבת זה עט מוכן כזה שבא כבר עם המינון הכל מסודר רק שניה להכניס את המחט שהיא דקיקה ממשששש וללחוץ באמת באמת שזה שטויות אני צריכה לקבל כל יום מחזור ולהתחיל חודש חדש של זריקות וולא נרתעת מזה בכללללל וכלכךךךךך פחדתי לפני הפעם הראשונה שאין לכן מןשג!!! שלושה חודשים ההפניה היתה אצלי ולא התחלתי מהפחד... בקיצוררררר שיהיה בהצלחה חג שמח ובשורות טובות!

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
  • תודה יעל, אין ספק שיש משהו מרגיע במה שאמרת.

מיטלוש, יש לך פייסבוק?
  • לא בובה אין לי פייסבוק :(

רשמי לי את המייל שלך...

יעל, אין ספק שהרגעת..ראיתי סרטון איך להזריק..צריך להזריק את זה ככה כל כך מהר כאילו במכה??? זה נראה מפחיד!
  • [email protected]
    מה את רואה סרטונים על זה? זה עלול להפחיד עוד יותר :)
  • הי בנות,
    אני אמנם בשלב יותר מתקדם, אבל אם אותן חששות....
    לא עשינו הזרעות, ישר עוברים ל-IVF, כי עם בעיית הזרע שלנו זה מה שהרופאים ממליצים.
    היום הגשתי טפסים לאישור של קופת חולים... אימאל'ה!!....
    הזריקות דווקא לא מפחידות אותי. מה שמפחיד זה תופעות הלוואי של ההורמונים, משקל... וגם התוצאה הסופית, כלומר ילד אתן לא חושבות על זה? פתאום גם זה נראה לי מפחיד... שהחיים ישתנו ויתהפכו. ואני מאוד אוהבת אותם כמו שהם
    נראה לי פיתחתי פיצול אישיות. כבר כמה שנים אנחנו מנסים להכנס להריון, ודווקא עכשיו, שנייה לפני הטיפולים, אני ממש בחרדה מהדבר הזה - הורות...
  • ענת, זה דווקא הדבר שהכי פחות מטריד אותי.
    אני מרגישה ככ מוכנה לזה...
    ועל אחת כמה וכמה כשאני עובדת בגן ילדים, שיש בו ילדים מגיל 7 חודשים עד 4...זה רק מחזק לי את הרצון לזה...
  • מגיבה מאוחר, כרגיל
  • הכוונה הייתה לייתכן הזרעה..
    מעדיפים לנסות ״טבעי״ בקיום יחסים..

תלוי בבדיקת זרע
  • היי בנות..האם התחלתן להזריק את הגונל ביום הרביעי של המחזור האינטנסיבי?(תמיד מתחיל לי מחזור חלש ורק לרחק מכן מתחזק אז החלש לא נספר..)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה