אאאאאאאאאהההההההה נמאס לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החמה הזאת
    צריך רק לחייך!
11 תגובות
עמוד 1
  • אם היא תתן להם להתמודד לבד היא תיהייה מיותרת
  • כל יום שישי אנו באים אליה ליום שלם.
    אם הינו גרות יחד, הייתי מזמן מתאבדת..
    צריך רק לחייך!
  • אז תשחררי את עצמך יום אחד בשבוע. תרשי לה לטפל בהם ככה...
    זה רק יום אחד ורק אצל סבתא, אז הילדים לא יהרסו , ולך ישארו עצבים...

כשהילד שלי רק התחיל ללכת, היו מניידים אותו על הידיים כשהיה עושה הפסקת זחילה.
    עיצבן וחירפן אותי לגמריי. הייתי שואלת אותם אם הם חושבים שהוא נכה?
    זה היה נשמע דיי קיצוני, אז קצת עבד, אם כי רק למקרה הספציפי....
    אין גבול לפינוקי סבתא האלה
  • צודקת, אבל....
    קל להגיד. קשה ליישם.
    צריך רק לחייך!
  • אמא שלי אומרת שבתור סבתא היא סיימה את תפקיד המחנך ועכשיו התפקיד שלה הוא לפנק ולהנות מהנכדים... באופן יחסי היא בקושי רואה את הנכדים (לא כמו ההורים) אז הכמה שעות האלו צריכות להיות שמחות, חמות ומפנקות

תתנחמי בכך שעדיף סבתא שמפנקת אותם כמה שעות בשבוע ודואגת להם מאשר אלה שמרשות לעצמן להיות קשות עם הנכדים, אל תעשה ואל תעשה... ועושות את הילד בובה שאסור לה בקושי לנשום.

• אילנה, אותו סיפור אצלינו! ושתביני - חמתי גרה דלת לידינו, כלומר רואה את בריאל כל יום!
    בריאל עושה ממנה פורפרה, מה שהיא אף פעם לא עושה בבית.
    היא יודעת שרק אצל סבתא מותר לעמוד על האוזניים. פעם הייתי מתעצבנת
    ומעירה לחמתי שתפסיק להרוס לי את הילדה, אבל כמובן שזה כמו לדבר עם קיר!
    ואז גם ראיתי שבבית ובכל מקום אחר בריאל עצמאית וממושמעת. אז מצידי שחמתי תאכל את הדייסה שבישלה - לא מעירה יותר!

• איך שאני לא מחכה לעימותים שודאי יתחילו עם החמה אחרי שהתינוק יוולד... בררררר
  • תהיי בטוחה כשנולד תינוק החמה תוקפת במלוא העוצמה!
    אוי התינוק בוכה, קר לו, הוא רעב, יש לך מספיק חלב, למה החלפף צד בהנקה הוא עוד לא סיים בצד הזה, הלבשת אותו יותר מידי, מעט מידי, הוא עייף, אני אחזיק אותו, צריך לנדנד אותו, לא כך לכיוון השני, למה לא בעגלה, למה על הידיים, למה את לא משמיעה קולות לתינוק, צריך לדבר איתו ולא למלמל אליו, מוזיקה קלסית וכ"ו....
    צריך רק לחייך!
  • אצלי זה לא-ברור
    shira

• כן, ואוי ואבוא עם הילד יבכה.
    מבחינתה זה איסור שילד יבכה מכל סיבה שהיא.
    לפעמים ילד צריך להבין שיש גם מילה כזאת שנשמעת כך: לא!
    צריך רק לחייך!
  • צרות של עשירים. הלוואי והיתה לנו סבתא כזאתי
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה