Nofi - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נופרוש... לא שמענו ממך אתמול ואני דואגת
5 תגובות
עמוד 1
  • היי ממי כן האמת שאני נורא עסוקה בניקיונות של פסח
    לגבי הבדיקה אכן ההריון באמת לא היה תקין והבטא התחילה לרדת והתחללתי לדמם הרופא הסביר שזה הריון כימי.
    ולגביי? אני בסדר גמוררר לוקחת את הבאסה בסבבה חיכיתי כל כך הרבה זמן כך שאם אני מקבלת הריון אז אני רוצה שיהיה תקין עם ילד בריא ושלם זה הכי חשוב!
    אני כל כך התחזקתי באמונה שלי לבורא עולם שהפסקתי להכניס את עצמי לדיכאון שזה לא הצליח ולמה זה מגיע לי יהיה בסדר וזה יבוא בזמן שלו אני בטוחה !!!
    תודה רבה על האיכפתיות פאולה ובהצלחה לכולנו !!!
  • מצטערת מתוקה... חיכיתי איתך בחוסר סבלנות לתשובה, החזיר אותי אחורה בזמן
    אני שמחה לשמוע על האופטימיות, זאת הדרך ובעזרת השם אלוהים יברך אותך בקרוב מאוד בהריון אמיתי ומלא
  • נופרי כל הכבוד על הכוחות!!! ? גאה בך!!

חג שמח מלא אופטימיות שיתחיל משהו חדש בסוף המחזור.. והעדר מחזור לתשעה חודשים מקסימים.

• היי נופר
    מצטערת לקרוא. צר לי על מה שעברת
    מאחלת לך שחודש הבא יהיה שלכם ל-9 חודשים מהממים ותקינים

• תודה רבה בנות רק עכשיו ראיתי את התגובות
    שיהיה חג שמחחח לכולן....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה