עכשיו אני כבר יכולה לומר רשמית.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אוהבתתתתתתתתתתתתתת את פסח
10 תגובות
עמוד 1
  • שאלוהים יסלח לי, אבל אני לא יכולה לסבול את החג הזה...

• שמחה שנקי וכייף לך, אבל אני שונאת את פסח.

• אז מבחינתי אף אחד לא מכריח אותי לנקות - אני מנקה את הבית כי זה עושה לי טוב בלב
    ולגבי האוכל האמת שאני מסוגלת לחיות על מציה מצה עם שוקולד ומצה בקפה
    חוץ מזה אני פשוט אוהבת את החג הזה מאז שאני זוכרת את עצמי - אולי כי כילדה הייתי מקשרת אותו ליום הולדת שלי והיום זה פשוט נשאר כאהבה לחג.
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפלאפון שלי אבל תקוע על פורים ממש בעיה
  • בעעעעע ... ניקיונותתתתת
    טוב עכשיו אין לי סבלנות בכלל לניקיונות בגלל ההריון .... אז אני מנקה בסיסי ובעלי מכשיר את המטבח והמקרר....

• אני מאוד אוהבת את פסח חג נקי כזה

• נכון שהוא חג נהדר?
    לא מבינה למה הרבה מקטרות... אז נקיונות, ביג דיל?!
    זה טוב לנפש ולגוף... ככה לפחות אני חושבת.
    אני ממממממש מאוהבת בחג הזה

• קרן, אני איתך...

עם כל הכבוד, על נקיון שומרים כל השנה, אף פעם לא הבנתי את ההיסטריה שלפני פסח. מה שונה בניקיון? ולמה כל אחת צריכה להשוויץ בכמה היא ניקתה כאילו שזה מה שקובע אם אנחנו נשים/אמהות טובות או לא (טאליבן זה כאן?). וכן, זה חג מעצבן ואני לא אהבתי את ההכנות לפסח בתור ילדה כי זה נראה לי מטומטם ומיותר לאור העובדה שגם ככה הבית נקי ומבריק כל השנה. האוכל פחות מפריע לי כי אני גם ככה לא שומרת כשרות.

ואלו לא קיטורים, רק נסיון להבין למה אנשים יוצאים מדעתם בגלל משהו טריוויאלי כמו נקיון (ואם זה לא טריוויאלי שהבית צריך להיות נקי כל השנה... יש פה בעיה חמורה יותר
  • גם אצלנו כבר נוצץץץץץץץץ איזה כיף !!!

• ליהי אני לא מנקה ארונות מטבח כל שבוע
    לא מזיזה מיטות מקרר מכונת כביסה תנור כל שבוע
    לא מנקה מסילות של החלונות כל שבוע
    ומכבסת את כל הבית- טוב נו את זה אני עושה כל שבוע כל הההההההשבוע חחחחחח
    אז כן הנקיון הזה הוא יותר יסודי ויותר מיוחד
    כי את כל הדברים שלא עושים כל שבוע אני עושה בשבוע אחד ביחד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה