הצילו נפלתי- וגם צירים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בחודש תשיעי (אמצע שבוע 37) ונפלתי עכשיו עוד לפני הנפילה התחילו לי מעין דקירות כואבות באזור הפות והגב התחתון. כאבים אלו ממשיכים עכשיו ביתר שאת.
    האם יתכן שאלו צירים? ואיך בכלל יודעים אם זה צירים?
    הנפילה הייתה על התחת. אני לא מדממת, מרגישה תנועות עובר וגם לא כואב לי מהנפילה. השאלה אם ללכת להיבדק או שכל זמן שאני מרגישה שאין ממש שינוי אז זה בסדר?
17 תגובות
עמוד 1
  • להיבדק !!!!!!
  • אני חושבת שבכל זאת כדאי להבדק...זה מה שאני הייתי עושה...
    תשמרי על עצמך!

• שלשום גם אני נפלתי (שבוע 27) יום למחרת נכנסתי כדרך אגב לאחות לספר לה כי גם ככה הייתי בקופת חולים והיא ממש נזפה בי שלא הגעתי ישר לאחר הנפילה ונתנה לי הפניה למיון יולדות. לפעמים אין סימנים אבל שלא נדע הבנתי שיכולה להיות פרידת שיליה. בכל אופן אני בטוחה שהכל בסדר אם את מרגישה תנועות עובר אבל חשוב בכל מקרה ללכת להבדק.
    Liri27
  • להבדק לראות שחו"ח אין הפרדות שיליה !
  • להיבדק שתהיי רגועה

• להיבדק .
    אל תקחי סיכון

• ללכת להיבדק
  • להיבדק!!

• תעדכני

• מקווה שהלכת להיבדק
    פייס: ortal_hori

• שוחחתי אתמול בערב עם מוקד האחיות
    אמרו לי פשוט להמשיך לעקוב
    לראות שאין ירידה בתנועות עובר לוודא שאין דימום ואם זה המצב להמשיך הלאה.
    אז זה מה שעשיתי. בכל מקרה אני ארים היום טלפון לרופא שלי ואבקש לבוא לאולטראסאונד אצלו.
    סה"כ לא מרגיש לי שונה מלפני הנפילה הדבר היחיד זה באמת שאני עוקבת יותר אחרי התנועות אז יש רגעים שמרגישים יותר ויש רגעים שמרגישים פחות (כמו תמיד)
    פשוט בגלל שאני עוקבת אחרי זה אני שמה לב יותר....
    אתמול עשיתי וידוא קטן לפני ששכבתי לנוח אכלתי חתיכת שוקולד קטנה נשכבתי על צד שמאל והגב' הראתה את כל מה שהיא יודעת מכל הלב.... כך שבסה"כ אני די שקטה . אעדכן אחרי הביקור אצל הרופא.
  • סימני הנפילה פתאום יופיעו לך, ככה זה.....חכי ותראי.

שיהיה חג שמח ושקט!!
    פייס: ortal_hori

• אני חושבת שבכל זאת כדאי ללכת למיון ואם היית מדבר עם הרופא שלך הוא בטח גם היה אומר לך את זה כי החשש הוא מהיפרדות שיליה ומבקרה כזה לא מספיק לעקוב אחר תנועות כי במקרה של היפרדות חו"ח זה קורה מהר וצריך להיות בבית החולים.
    בהריון הקודם שלי גם נפלתי בשבוע יותר מוקדם וכשהתקשרתי לרופא להתייעץ איתו הוא מיד שלח אותי למיון יולדות ושם אשפזו אותי ללילה להשגחה והסבירו לי את מה שאמרתי לך כרגע.
    בהצלחה.
  • שימי לב לתגובה המפתיעה...

להיבדק!!!
    כמו שאמרו הבנות האחרות.

עדכני אותנו!
  • טוב הייתי אצל הרופא עוד אתמול פשוט לא יצא לי לעדכן הוא עשה לי אולטראסאונד במקום....
    אז ככה השליה תקינה, כמות מי שפיר תקינה ויש דופק תקין.
    ובקיצור אני שמחה לעדכן אתכן שהכל בסדר. חג שמח וכשר לכולכן ותודה על התגובות המהירות.

• ברוך השם! אני שמחה לשמוע שהכל בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה