יקירתי, קודם כל צר לי מאוד על הבדידות שאת עוברת

שולחת עוד אלף חיבוקים חמים
אני אישית, לא הייתי מסכימה לבעלי לצאת 3 פעמים בשבוע לבד עם חברים. בטח לא כשיש תינוקת קטנה בבית- בהמשך למשפט שלו- התינוקת שלו לא תשאר תינוקת בעוד עשר שנים!!! והוא מפספס את אחד החלקים הכי יפים (גם אם נראים לו קשים כרגע) מהחיים של הילדה שלו!
אין לך מה להרגיש לא בסדר עם עצמך על שזה מפריע לך!! את בסדר גמור ולגיטימי לחלוטין שדבר כזה לא יהיה מקובל עליך.
שישאר יום אחד מהבוקר עד הלילה לבד עם הילדה ויראה כמה זה באמת עבודה קשה! וכמה גם לך מגיע לנוח בערב אחרי יום כזה ולהתפנק! אז במקום לדאוג לחברים שלו שידאג לך, את זו שהוא הולך לישון איתה בלילה לא הם, עם כל הכבוד לחברים.
אני לא אגיד לך אם לקום ולעזוב לבית הוריך או לא, אני כן יכולה להמליץ לך לשמור על סוג של ריחוק ממנו (גם אם זה לא פיזית) נגיד תצאי לבלות בלי להגיד לו, או תקחי את הנסיכה הקטנה ולכי לערב עם משפחה, לערב עם חברה ואל תגידי לו כלום רק שאת יוצאת... ותני לו שעות להתבשל במיץ שלו כמו שהוא עושה לך ואני מאמינה שזה ישפיע כמו בלילה שישנת בספה והוא רדף אחריך לשם. (זה כן מראה שאכפת לו ממך!!! הוא פשוט צריך לעבור שלב במחשבה שהוא כבר נשוי ואבא ולא רווק שמבלה את כל זמנו עם החברים)
ואצטט (בערך) משפט ששמעתי פעם ״כשאת רודפת הוא בורח אבל כשאת מפסיקה לרדוף הוא עוצר לתהות לאן נעלמת ומתחיל לרדוף אחריך״